Hirdetés

A pillangók szabadok - jeltolmáccsal

Jeltolmács kíséri Leonard Gershe színművének június 3-ai előadását a Gárdonyi Géza Színház stúdiószínpadán. A Marjai Virág, Tímár Éva és Ozsgyáni Mihály játszotta előadás könnyebb megértését és befogadását a nagyothalló és siket látogatók számára ezúttal Hanák Petra jeltolmács segíti.


A pillangĂłk szabadok

 


Fontos, hogy minden nézőhöz eljuthasson a színház varázsa, s azok számára is ünneppé válhasson, akik akadályba ütköznek a hétköznapokon - fogalmazza meg Blaskó Balázs, igazgató.

 

„Senki nem olyan vak, mint az, aki nem akar látni" - hangzik el a színpadon. A New Yorkban játszódó 3 szereplős kamaradarab az élet teljesen hétköznapi dolgairól szól, csak egy kicsit más megvilágításban. Egyik percben szórakoztató, a másikban pedig megríkat. Színészileg nagyon hálásak a benne szereplő karakterek és szerintem nagyon mai problémákat hoz felszínre Egy fiú és egy lány találkozásáról szól, akik mégsem teljesen olyanok, mint az átlag, valamint egy anya és egy fiú kapcsolatáról. Nagyon megérinti a nézőt, mert jól ábrázolja a szülő-gyerek kapcsolatot: azt, hogy milyen nehezen tudnak elválni a gyerekeiktől (és ez a szeretet akár nyomasztó is lehet), vagy a fiatalok állnak nehezen a saját lábukra - mondja Ozsgyáni Mihály.

 

SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
VidékA pillangók szabadok - jeltolmáccsal
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon