Hirdetés

Adáshiba a Nemzeti Színházban

Az Adáshiba című komédiával érkezik vendégjátékra a veszprémi Petőfi Színház csütörtökön a budapesti Nemzeti Színházba.


Nemzeti Színház

 


Szakonyi Károly művét Tordy Géza állította színpadra az elmúlt évadban a veszprémi színházban, a főbb szerepekben Eperjes Károly, Esztergályos Cecília, Oberfrank Pál, Reviczky Gábor, Trokán Anna, Chajnóczki Balázs és Darabont Mikold látható. A veszprémi teátrum rövid időn belül másodszor szerepelhet a Nemzeti Színházban - olvasható a teátrum MTI-hez eljuttatott közleményében.


Mint írják, Vidnyánszky Attila, a fővárosi teátrum direktora fontosnak tartja, hogy a vidéki színházak is bemutatkozhassanak náluk, s ennek a programnak részeként a bakonyi társulat a múlt hónapban az Agónia című drámát adta elő a Gobbi Hilda stúdiószínpadon, most pedig az Adáshibát játszhatják a nagyszínpadon.


A veszprémi előadás vendégszerepelt már Békéscsabán, Tihanyban és idén ősszel a budapesti Thália Színházban a Vidéki Színházak Fesztiválján, ahol a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) díját nyerte el. Ezen kívül a fővárosban a Marczibányi Téri Művelődési Központban és a Klebelsberg Kultúrkúriában is láthatta már a produkciót a közönség.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

Színházport24 - Hírek -
BemutatókAdáshiba a Nemzeti Színházban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon