Hirdetés

Angol nyelvű előadást mutat be a veszprémi Kabóca Bábszínház

On The Road címmel angol nyelvű tárgyanimációs előadást mutat be a veszprémi Kabóca Bábszínház csütörtökön - tájékoztatta a teátrum az MTI-t.


kaboca


A közlemény szerint az On The Road című előadás egy olyan élethelyzetet tár elénk, amely mindenki számára ismerős lehet, ha valaha tanult idegen nyelven vagy utazott már külföldre. A szereplők egy külföldi pályaudvaron próbálnak tájékozódni, ismerkedni utastársaikkal, elmesélni egymásnak utazásuk célját vagy csak kényelmesen ücsörögnek egy várótermi padon.


A tárgyanimáció - mint bábszínházi forma - műfaji sajátosságainak köszönhetően alkalmas arra, hogy elmeséljen egy univerzálisan értelmezhető, mindenki számára könnyen befogadható történetet - részletezi a Kabóca Bábszínház közleménye.


Az előadás közben hasonló asszociációs folyamatokat kell alkalmaznia a kicsiknek és a nagyoknak, mint egy idegen nyelven történő kommunikációban.


Annak érdekében, hogy minél több célcsoport láthassa a könnyen utaztatható, akár tantermekben is játszható előadást, a produkció több nyelvi szinten is elkészült.

Forrás:MTI/SZÍNHÁZPORT 24

 

Színházport24 - Hírek -
VidékAngol nyelvű előadást mutat be a veszprémi Kabóca Bábszínház
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon