Hirdetés

Bajor Imre kórházba került

Egyre kritikusabb állapotban van az agydaganattal küzdő színész - írja a Blikk.


Bajor Imre

 


Bajor Imre felesége és orvosai nem bírták tovább nézni, hogy a színész visszautasítja a kórházi kezelést már hónapok óta, miközben vérre és infúzióra van szüksége - írja a Blikk. Bajor felesége Dr. Kásler Miklóst, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosát és dr. Vargha Zoltánt, a színész felépülését segítő, természetes gyógymódokat alkalmazó intézet vezetőjét hívta segítségül, hogy rábeszéljék a színészt a kórházra.


„Bajor felesége már akkor megkeresett, amikor kiderült a férje betegsége, de a napokban ismét beszéltünk. Felajánlottam, hogy mindent megteszünk érte, amit a daganatos betegségeknél az orvostudomány jelenlegi állása szerint csak lehet, de a művész úr nem kívánt élni ezzel" - mondta Dr. Kásler Miklós. Dr. Vargha Zoltán azonban személyesen kereste fel a színészt Fülén, és végül sikerrel járt, a kiszáradásveszéllyel fenyegetett Bajor Imre beleegyezett, hogy mentő vigye be a kórházba, és ott folytatódjon a kezelése.


„Igaz a hír. Ha nagyon nehezen is, de sikerült meggyőznünk, hogy befeküdjön a kórházba. Mentővel szállították az intézménybe, de hogy melyikbe, azt, ne haragudjon, nem árulom el. Erre kért a család is" - mondta dr. Vargha Zoltán. Elmondta még azt is, hogy a beteg színész nem az onkológián fekszik, hanem a belgyógyászaton. Néhány napig biztosan bent tartják, mert vérre és infúziókra van szüksége. Kiszáradt és nagyon kimerült a szervezete: „A kiérkező mentősök meg is jegyezték, hogy miért várt idáig, miért nem feküdt be előbb. Most van az átmenet. Most dől el, hogy felépül-e. Nagyon bízom benne, hogy igen."

 

Forrás: Blikk/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényBajor Imre kórházba került
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon