Hirdetés

Barbara ismét Szentendrén

Barbara - A kegyetlen játékok erdélyi rock-musical ősbemutatója szeptember 27-én volt Szentendrén az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában. A következő előadás november 16-án vasárnap 15 órától lesz látható Szentendrén a PMK-ban.

 

barbara

 

Barbara története 1989 Erdélyben, a nagy változások évében indul. Egy fiatal lány története aki az életét övező káosz, és magánya ellenére csupán boldog szeretne lenni. De a politikai fordulatokat követően gyorsan kiderül, hogy a világ nem született újjá és a hatalom utáni vágy és a pénzéhség ÚJ szörnyekké tudja változtatni az embereket. A darabban formálódó konfliktusok a jó és a rossz harca, amelyből végül a hazugságot lebilincselő igazság és a magányt átölelő szeretet kerekedik felül és akkor mondhatnánk, hogy minden álmunk teljesült. De egy hollywood-i happy end-et mégsem öntünk a közönség nyakába, hanem inkább megfűszerezzük egy adag kárpát-medencei realizmussal, valóság szülte karcos humorral, és csavarunk a történeten még kettőt, hogy aztán legyen min elmélkednünk. Mindezt Szabó Előd virtuóz zenéje szövi át és teszi felejthetetlenné.

 

 

 

A darab alkotói a marosvásárhelyi Szabó Előd, akivel pár éve az X-Faktor elődöntőjében találkozhattunk, valamint Nagy István, a Marosvásárhelyi Nemzeti színház egyik színész/író/dramaturgja.

 

Szereposztás

Patai Anna
Nádasi Veronika
Bardóczy Attila
Faragó András
Szolnoki Tibor - Jászai díjas
Bajza Viktória
Szabó Gyula Győző
Bodrogi Attila
Pirgel Dávid
Kékesi Gábor

Zenei vezetö: Lovas Gabriella
Koreográfus: Király Béla
Jelmez: Halasi Zsuzsa
Asszisztens: Márton Fruzsina
Rendező: Somogyi Szilárd

 

Az előadásra jegyek ITT vásárolhatók!

 

SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
VidékBarbara ismét Szentendrén
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon