Hirdetés

Berecz András és Berecz István estjével nyitja meg kapuit Pasarét új közösségi háza

Berecz András énekes és fia, Berecz István Apja-fia című estjével nyitja meg kapuit szeptember 2-án az újonnan épített Pasaréti Közösségi Ház, amely a színházi előadások, koncertek mellett kisgyermekes rendezvényeknek és társadalmi beszélgetős esteknek is helyet ad majd.


berecz_andras_es_fia

 


Az új közösségi ház 180 főt befogadó, gyermekjátszóval ellátott nagytermében lesz látható Berecz András és Berecz István Apja-fia című műsora, amely bemutatja, hogy egy mai családban mi marad apáról fiúra, tanítás, magyarázkodás nélkül, a puszta példával - olvasható az MTI-hez küldött tájékoztatóban.


A Pasaréti Közösségi Házban szeptemberben Bagyinszki Ágoston előadása a vallási sokféleségről és a keresztény önismeretről, értelmi fogyatékossággal élő művészek alkotásait bemutató kiállítás, Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László zenés irodalmi estje, családi nap, valamint Pilinszky-est is várja a látogatókat.


A ferences rendtartomány által működtetett ház olyan egyedülálló családsegítő központként is működik majd, ahol neves szakpszichológusok ingyenesen fogadják a rászorulókat.


A négyszintes épülete tetején teraszt alakítottak ki. Az intézményben kápolnát, három hittanteremet, 70 négyzetméteres sporttermet, kiszolgáló helyiségeket és raktárokat hoztak létre.


A tájékoztató szerint a kisgyermekes délelőtti rendezvényeken túl társadalmi beszélgetős estek, üzleti reggelik, színházi előadások, koncertek szerepelnek a programok között, a megszokott térítésmentes plébániai programok mellett helyet kapnak saját szervezésű belépőjegyes rendezvények is.


Tevékenységével a közösségi ház nyitni szeretne a környékbeli lakosok felé, céljuk egyebek mellett a klubélet újraélesztése.

 

Forrás: MTI

Színházport24 - Hírek -
BudapestBerecz András és Berecz István estjével nyitja meg kapuit Pasarét új közösségi háza
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon