Hirdetés

Dzsesszkoncertek a Művészetek Palotájában

Kedden, a nemzeti ünnepen délutántól éjszakáig dzsesszkoncertek hallhatók a Művészetek Palotájában a Zászlótérben és az Üvegteremben, valamint a ház előtt épített szabadtéri színpadnál. Az esti tűzijáték után olyan dzsesszmuzsika szól, amelyre akár táncolni is lehet.


mupa

 


A Üvegteremben Balázs József kvintettje indítja az ünnepi programot, a formáció zongorista névadója mellett Zana Zoltán (tenorszaxofon), Koós-Hutás Áron (trombita), Lakatos Pecek Krisztián (bőgő) és Balázs Elemér (dob) lép pódiumra - mondta el az MTI-nek Bércesi Barbara, a Művészetek Palotája dzsesszeseményeinek szerkesztője.


Hozzátette: őket a Zászlótérben a Cseke Gábor Trió követi (Cseke Gábor - zongora, Oláh Péter - bőgő, Jeszenszky György - dob), vendégük Vörös Nikolett énekes lesz. A szegedi Storyville Jazz Band a szabadtéri színpadon mutatkozik be a neves hegedűssel, Frankie Látóval. A tűzijáték előtt és után a színpadot Szalóky Béla vezetésével a Police Big Band foglalja el, az együttes olyan darabokat játszik, amelyre táncolhat a közönség, a mulatság éjjel 11 óráig tart.

 

Forrás: MTI/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
BudapestDzsesszkoncertek a Művészetek Palotájában
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon