Hirdetés

Élete legnagyobb drámájáról vallott Karda Bea a Dankó Rádióban

Balerina szeretett volna lenni ám édesapja a zenei világ felé terelte Karda Beát, aki úgy érzi a szórakoztatásra született. A Dankó Rádió Derűs napot című műsorának volt vendége az énekesnő, aki a műsorvezető, Tarnai Kiss Lászlónak mesélt családjáról, szüleiről, egykori férjéről, Som Lajosról és lányukról is.


karda_bea

 


„Én a szórakoztatásra és persze a szerelemre születettem. Imádom ezt a pályát és bár a mai napig izgulok a fellépések előtt, mikor már kilépek a közönség elé, csak örömöt érzek" - mondta a Dankó Rádióban Karda Bea énekesnő, aki már 50 éve van a zenei pályán. Ez alkalomból készül egy album is, amely 22 legkedvesebb dalát vonultatja fel. Színes életútjának néhány fontos állomását idézte fel az énekesnő a Dankó Rádió Derűs napot című műsorában szerdán délelőtt.


„Szerettem volna balerina lenni, tanultam is balettozni kislánykoromban. Édesapám révén beleszülettem a zene világába, aki, bár nem erőszakkal, de mégis a zenei pálya felé terelt" - emlékezett a kezdetekre Karda Bea, aki 17 évesen már Táncdalfesztiválon lépett fel.


A műsorban mesélt családjáról is, néhai férjéről, Som Lajosról, neki köszönheti lányát, Nikit. Vele egyébként még közös dalt is készítettek, ám Niki később úgy döntött, ő nem lép híres édesanyja nyomdokaiba. Családja kapcsán egy fájdalmas emléket is megosztott az énekesnő a hallgatókkal.


„Nagyon szülőszerető voltam, életem legnagyobb drámája szüleim elvesztése volt. Édesapám emlékére született egy dal is, amely felkerült 2002-ben megjelent B52 című albumomra. Emlékszem alig bírtam ezt a dalt felénekelni a stúdióban" - idézte fel e szomorú eseményt Karda Bea.


Édesapja kapcsán elmesélte azt is, miként került a család Győrből Budapestre és miért ragadott már 5 évesen is mikrofont. Ezt a történetet IDE kattintva lehet újrahallgatni!


A Derűs napot című műsor a Dankó Rádió hétköznap délelőtti vidám, zenei műsora. Kínálatban a cigányzene, a magyar nóta, az operett, az örökzöld slágerek és a népzene is szerepel, de népszerű előadók is gyakorta vendégei a műsornak. A műsorvezető, Tarnai Kiss László hétfőtől péntekig 6-tól 10 óráig várja a hallgatókat.


Forrás: MTVA

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényÉlete legnagyobb drámájáról vallott Karda Bea a Dankó Rádióban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon