Hirdetés

Előttem az élet - Bemutató a Rózsavölgyi Szalonban

Előttem az élet címmel mutat be előadást a Rózsavölgyi Szalon csütörtökön; az Émile Ajar regénye alapján készült produkciót Alföldi Róbert rendezésében láthatják a nézők - közölték a szervezők az MTI-vel.


RĂłzsavĂślgyi Szalon

 


Alföldi Róbert németországi és ausztriai bemutatói után rendez ismét Magyarországon. A regényadaptáció mellett Csehov-darabot, operát és zenés vígjátékot is színpadra állít, első ízben dolgozik a Radnóti Színház társulatával és a Magyar Állami Operaházban.


Émile Ajar (Romain Gary) Előttem az élet című, 1975-ben megjelent, Magyarországon is számos kiadást megért, kultikus regényének kamaraszínházi változatát Margitai Ági főszereplésével tűzik műsorra a Rózsavölgyi Szalonban. A Momo szerepét alakító Margitai Ági mellett Csomós Mari (Rosa mama), Lukács Sándor (Lola) és Rajhona Ádám (Juszef) játszik az előadásban.


Alföldi Róbert rendezésében Csehov Platonov (Apátlanul) című színdarabját május 25-én mutatja be a Radnóti Színház. A címszerepet László Zsolt játssza, aki vendégként tér vissza a Radnóti Színházba. A Nemzeti Színház volt főigazgatója a Magyar Állami Operaházban Christoph Willibald Gluck Iphigenia Taurisban című operáját állítja színpadra. Az előadást június 22-től láthatja a közönség.


A Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház július 12-én mutatja be Jerry Herman és Harvey Fierstein többszörös Tony-díjas musicaljének, Az őrült nők ketrecének magyar változatát Hevér Gábor és Stohl András főszereplésével. A mű Ugrai István új fordításában kerül színre a 2010-es Broadway-felújítás hangszerelésével Alföldi Róbert rendezésében.

 

Forrás: MTI/SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
BemutatókElőttem az élet - Bemutató a Rózsavölgyi Szalonban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon