Hirdetés

Érdekes fazonok, nagy hangok az X-Faktor előválogatóján

Az RTL Klub idén is keresi a tehetségeket, szeretné megtalálni azokat, akikben ott van az a bizonyos X-faktor. A zenei tehetségkutató szombati előválogatóján rengetegen várakoztak arra, hogy megmutassák, tehetségük révén akár a végső győzelemre is esélyesek.


xfaktorvalogatas


Vajon ki lép Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő nyomdokába, ki lesz az idei X-Faktor győztese? Ez a valaki ma biztosan ott várakozott a tömegben.


Az RTL Klub nézői idén is végigkövethetik a tehetségek útját a kezdeti szárnypróbálgatástól a döntőkig. A válogatók elkezdődtek: az RTL Klub székházánál megtartott szombati eseményen hatalmas tömeg várta, hogy sorra kerülhessen és énekesi, előadói tehetségét bebizonyítsa.


A mentorcsapat összetétele megváltozott, Geszti Péter mellett Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert válogatja, majd később tanácsaival segíti az indulókat. Lehet, hogy sokan kifejezetten az ő személyük miatt gondolták úgy, tesznek egy próbát és jelenkeznek az X-Faktorba. A meghallgatásra váró tömeget Tóth Gabi énekesnő biztatta és buzdította arra, eresszék ki a hangjukat, adják ki bátran, amit legbelül éreznek.

 

xfaktorvalogatas1


- Egyrészt azért jöttem, hogy a jelenlétemmel segítsek a jelentkezőknek, mert nagyon át tudom érezni, mi zajlik most bennük. Olyan jó látni a szemükben a mosolyt, az izgalmat! Másrészt pedig már annyira be vagyok zsongva az X-Faktortól, hogy szeretettem volna az első perctől részese lenni mindennek, belelátni teljes egészében - mondta Tóth Gabi.


Nem is oly sokára a tévé képernyőjén is feltűnnek a jelöltek, akik közül többek számára egy egészen új élet kezdődhet.

 

Forrás: RTL Klub/SZÍNHÁZPORT24

Fotó: rtlklub/Bársony Bence

 

Színházport24 - Hírek -
ZeneÉrdekes fazonok, nagy hangok az X-Faktor előválogatóján
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon