Hirdetés

Eszenyi Enikő: Újra pályázni fogok

A Vígszínház vezetői pályázatát eredménytelenné nyilvánította csütörtöki zárt ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A posztra új pályázatot írnak ki. Eszenyi Enikő a színház jelenlegi igazgatója közleményében jelezte, hogy újra megpályázza a teátrum igazgatói pozícióját.


eszenyi_eniko1

 


A Vígszínház és a Budapesti Operettszínház vezetői pályázatát egyaránt eredménytelenné nyilvánította csütörtöki zárt ülésén a Fővárosi Közgyűlés. Mindkét posztra új pályázatot írnak ki. Kerényi Miklós Gábor a Budapesti Operettszínház direktora az MTI-nek azt mondta nem érte váratlanul a Főváros döntése.


Eszenyi Enikő a Vígszínház weboldalán közleményben tájékoztatott mindenkit, hogy ismételten beadja a pályázatát a Vígszínház igazgatói posztjára.


A színház weboldalán az alábbi közlemény olvasható:


Tisztelt Közönség, kedves Barátaink!


A Fővárosi Közgyűlés a mai napon a Vígszínház igazgatására kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánította, és új pályázatot fog kiírni.


Tudomásul veszem a Közgyűlés döntését. A társulat, a szakmai közvélemény és az Önök bizalma arra kötelez, hogy újra pályázzak. Úgy érzem, van hiteles elképzelésem a Vígszínház jövőjéről.

Eszenyi Enikő

 

Forrás: Vígszínház/SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
BudapestEszenyi Enikő: Újra pályázni fogok
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon