Hirdetés

Hét előadás a kisvárdai Várszínházi Estéken


Hét előadás szerepel a kisvárdai Várszínházi Esték nyári programjában, amely július 6-án a nyíregyházi Mandala Dalszínház Romhányi József-Kimpián Aurél Hamupipőke című darabjával kezdődik a felső-szabolcsi kisvárosban lévő Művészetek Házában.

 

kisvardaivarszinhaz

 

Július 12-én a Várszínpadon Vajda Katalin Anconai szerelmesek című darabját mutatja be a Turay Ida Színház társulata, majd július 20-án Harmath Imre-Lénárt László Pán Péter mesemusicalét adja elő a budapesti Fogi Színház - tették közzé a www.kisvarda.szinhaz.hu oldalon pénteken.

 

Egy héttel később a Budapesti Bulvárszínház lép a Várszínpad pódiumára az Egy csók és más semmi című zenés vígjátékkal. Augusztus 3-án Csepreghy Ferenc darabját, A piros bugyellárist láthatja a közönség a budapesti Körúti Színház előadásában, majd egy "hazai" előadás, a Made in Hungária következik a műsoron a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házának saját produkciójában.

 

A programsorozat - a nyári szünetet követően - szeptember 28-án folytatódik, ekkor a Művészetek Házában Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig című darabját mutatja be a Mandala Dalszínház.

 

Forrás:MTI/SZÍNHÁZPORT24

 

 

Színházport24 - Hírek -
VidékHét előadás a kisvárdai Várszínházi Estéken
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon