Hirdetés

Jelentkezett Bajor Imre eltitkolt fia

Egy osztrák városban is gyertya gyúlt az elhunyt Bajor Imréért. A színművész állítólagos fia, Richárd is meggyászolta - írja a Bors.


Bajor Imre

 


A fiatalember hét éve a nyilvánosság elé állt azzal, hogy ő Bajor Imre eltitkolt fia, hogy aztán rögtön elhagyja az országot, mert úgy érezte, meghurcolták. Akkor az is elhangzott, hogy az édesanyja öngyilkosságot akart elkövetni, mert sokat szenvedett attól, hogy nem hittek neki, és nem tudta bebizonyítani az igazát.


"Tudom, hogy lesz egy hagyatéki tárgyalás, de nem érdekel a pénz, eddig sem érdekelt, nem fogok pert indítani. Én csak találkozni akartam volna vele, de nem jött össze. Haza sem akarok menni, én itt akarok meghalni, és le akarom zárni a múltam" - mondta a férfi a Borsnak.


Bajor Imre így emlékezett a történetre Ruttka Ildikó: A Bajorimi című, 2001-ben megjelent életrajzi könyvében: "Minden esténk a csajozásról szólt, volt, amikor összejött a dolog, és volt, amikor nem, de rengeteg lánnyal ismerkedtem meg, az egyszer biztos. Az egyik ilyen alkalmi lányismerősömmel együtt töltöttem az éjszakát, de részemről csak a nyári kaland kategóriába soroltam az esetet. Nem így a lány! Mivel nem volt túl tartózkodó fajta, meg pár évvel idősebb is volt nálunk, bizony sok más pasival is lefeküdt. Ennek következményeként teherbe esett, és sajnos, pont engem nevezett meg gyermeke apjaként. Talán úgy gondolta, hogy pesti srác létemre bizonyára jól szituált családom van, így legalább az anyagiakra sem lesz majd gondja a jövőben, ha megfog magának. Nagyon kicsi volt a valószínűsége, hogy épp tőlem van a baba, de senkinek nem kívánom azt a rettenetes idegfeszültséget, amit azokban a hetekben átéltem, ugyanis tudtam, hogy ha ez a cirkusz kiderül, egy másodperc alatt kirúghatnak az ország összes gimnáziumából. Mivel nem voltam hülye, hogy magamra vállaljam az apaságot, és elvegyem a lányt, a szülei gyerektartási pert indítottak ellenem."

 

Forrás: Bors/Színházport24

Edvin Marton banner

HIRDETÉS

Színházport24 - Hírek -
BudapestJelentkezett Bajor Imre eltitkolt fia
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon