Hirdetés

Jótékonysági est a székesfehérvári Vörösmarty Színházban

A Baltazár Színház, valamint Szirtes Edina Mókus és a Fabula Rasa zenekar lép fel azon a jótékonysági esten, amelyet a Teljes Élet Tábor javára rendeznek vasárnap a Vörösmarty Színházban - tájékoztatta a Teljes Élet Szociális Alapítvány az MTI-t szerdán.


vorosmarty szkfvar


Az alapítvány a sérült fiatalokat segítő szolgálatának 30 éves évfordulóját ünnepli ebben az évben; 1983 óta szervezik a mozgás- és halmozottan sérült gyermekek és fiatalok nyári táboroztatását önkéntes kortárs segítők bevonásával - írták.


Az alapítvány támogatására szervezett jótékonysági est bevételével a Teljes Élet Szociális Alapítvány által életre hívott sörédi Teljes Élet Tábort segítik.


A Fejér megyei faluban 30 éve nyaralnak fogyatékos gyermekek és fiatalok a római katolikus plébánia épületében. A karitatív munka Kovács István budapesti lelkipásztor és gyermekorvos kezdeményezésére indult meg, a programhoz székesfehérvári fiatalok és felnőttek is csatlakoztak, akik 1984-ben önálló nyaraló csoportot indítottak.


Ma már évente több mint száz mozgás- és halmozottan sérült, többnyire Székesfehérváron, illetve Fejér megyében élő gyermeket és fiatalt nyaraltatnak.


A székesfehérvári jótékonysági estre csütörtöktől támogató jegyek válthatók a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében.

Forrás:MTI/SZÍNHÁZPORT 24

 

Színházport24 - Hírek -
VidékJótékonysági est a székesfehérvári Vörösmarty Színházban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon