Hirdetés

Jótékonysági gálát rendeznek Kara Tünde gyógyulásáért

Jótékonysági gálát rendeznek Kara Tünde gyógyulásáért: a Békéscsabai Jókai Színház művésznője tavaly júniusban került kórházba - olvasható a beol.hu-n.


Kara Tünde

 


Kara Tünde a Bernarda Alba háza című darab tavalyi próbáján váratlanul rosszul lett és megállt a szíve. A mentősök a helyszínen újraélesztették, ezt követően a gyulai kórház intenzív osztályán kezelték.


A február 24-én 19 órától kezdődő gálán fellépnek színésznő barátai és kollégái, többek között Kautzky Armand, Szomor György, Gubik Petra, Cserna Antal, Szalay Kriszta, Gerner Csaba, a Balassi Táncegyüttes, az Üzenet 1.0 és az Oroszlán együttes, Gulyás Levente és zenekara, a Fővárosi Nagycirkusz artistái, valamint a Jókai Színház művészei.


Kara Tünde 1996 óta erősíti a teátrum csapatát. A budapesti születésű színésznőt a Jókai Színház egyik vezető művészeként számtalan szerepben láthatta a békéscsabai közönség. Számos főszerepet és kiemelkedő karakterszerepet tudhat maga mögött. Kara Tünde 2005-ben és 2007-ben A Megye színművésze-díjat, míg 2013-ban Jászai Mari-díjat kapott.

 

Forrás: beol.hu/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
VidékJótékonysági gálát rendeznek Kara Tünde gyógyulásáért
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon