Hirdetés

Külföldi sikerek elé néz a magyar színész-énekes

Külföldi sikerek elé néz a magyar színész-énekes

 

Szabó Dávid (27), illetve ahogy újabban, immár extravagáns sztárként nevezik, Dave Mess maga is meglepődött azon, hogy az ő rajongótábora más, mint a többi- írta a Blikk.

 


davemess

 

 

Az énekest ugyanis egyre jobban imádják a melegek, minden bizonnyal azért is, mert valóban a megszokottól eltérő produkciót nyújt a színpadon mind hangzásban, mind pedig látványban.

 

- Az extravagancia nem csupán azért van, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Nem akarok egy lenni a szokásos szépfiúk közül, egy profi csapat van mögöttem, például egy jelmeztervező napokig csak azzal foglalkozott, hogy a „ruhámat" elkészítse a Feel the Fire című dalomhoz. Külföldön egyébként már nem ekkora nagy dolog, hogy valaki így néz ki, mint ahogy én próbálok megjelenni a színpadon, ott ugyanis nem elég, hogy kiállsz a közönség elé egy mikrofonnal, és énekelsz egyet. Egyelőre úgy tűnik, bejön, amit csinálok, ugyanis tárgyalunk egy németországi és izraeli, harminchét állomásos fellépéssorozatról, de Oroszország és Kína is tervbe van véve. Jó lenne, ha meg tudnánk hódítani azt a piacot is - magyarázta büszkén Dave a Blikknek.

 

Németországból már promoter is érkezett Magyarországra, hogy megnézze a fiatalembert, és nagyon tetszett neki. Elvarázsolta, hogy végre valaki bátran fordul az extremitás felé. A szakember Dave-re a híres Confetti Dreams partin figyelt fel, amely nem titkoltan a melegek egyik legsikeresebb bulisorozata. Ide hívták tudniillik sztárfellépőnek az X-Faktorból megismert énekest.

 

- Megkerestek a helyről, és a menedzsmentemmel azt gondoltuk, hogy a külföldi kiajánló kedvéért elvállalom a fellépést. Nagyon jól fogadtak a melegek, bátran mondhatom, hogy szimpatikus voltam számukra, a közönség kedvelt, és ez a lényeg. Nem vártam, hogy így lesz, de nagyon jólesett, hogy egy ilyen réteg - amely egyébként leképezi az extravaganciát befogadó külföldi kultúrát - szeret engem és a zenémet - mesélt a buliról Dave Mess.

 

 

Forrás:Blikk/SZÍNHÁZPORT24

 

 

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényKülföldi sikerek elé néz a magyar színész-énekes
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon