Hirdetés

Latinovits-napot rendez a budaörsi színház

Latinovits-napot rendez szombaton a Budaörsi Latinovits Színház. Az eseményt első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal szervezték meg.


Latinovits Zoltán

 


A színház MTI-hez eljuttatott közleménye Frigyesi Andrást, az évad elején kinevezett igazgatót idézi, aki elmondta: mindaz, amit Latinovits Zoltán elindított és lendületesen képviselt művészetével és gondolkodásával, szerves része a magyar színházi kultúrának. "Ezt a szellemiséget kötelességünk ébren tartani a színészkirály nevét felvett színházunkban" - szerepel a kommünikében.


A program filmrészletekkel illusztrált pódiumbeszélgetéssel kezdődik 16 órakor. A résztvevők között lesz Frenreisz Károly zenész, Latinovits Zoltán testvére, Tolcsvay Béla zenész, Kelecsényi László filmtörténész és Stirling János professzor. A moderátor Frigyesi András rendező, a színház igazgatója.


Este 18 óra 30 perctől Skorpió-koncert várja az érdeklődőket. A Skorpió együttes tagja Frenreisz Károly, Szűcs Antal Gábor, Pálvölgyi Géza és Németh Gábor. Az esemény keretében Melocco Miklós Latinovits-mellszobrát is felavatják - áll a színház közleményében.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

Színházport24 - Hírek -
VidékLatinovits-napot rendez a budaörsi színház
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon