Hirdetés

Nagyszínpadi premier, olvasópróba és pünkösd a Magyar Színházban

Az évad utolsó premierjére készül a Magyar Színház: május 16-án este a Nero, a véres költő ősbemutatójára kerül sor. A Kosztolányi Dezső regénye alapján készült szatírát Réczei Tamás állítja színre.


magyar_szinhaz_kep

 

A premier után a háromnapos hétvége sem telik el esemény nélkül: szombaton és vasárnap a családokat várják a Hevesi Sándor téri teátrumba. A kisfiú meg az oroszlánok című darab szünetében is elindult az „interaktív valóságshow", ahol a gyerekek egy kamera és egy kivetítő segítségével könnyedén Bruckner Szigfrid mellett találhatják magukat!


Vasárnap a valóságban is találkozhatnak a gyerekek és a színészek: az Égigérő fű előtt (13.30-tól) Őze Áron, Soltész Bözse, Sipos Imre és Jegercsik Csaba társaságában varázsolhatják tisztára a színház környékét a mesebeli parkőr, Poldi bácsi botjával.

 

A vasfüggöny mögötti játéktérben szeptember 21-én, a Magyar Dráma Napján mutatják be az Utas és holdvilágot, melynek olvasópróbájával jövő héten kezdőik el a munka. Szerb Antal regényének adaptációját Harsányi Sulyom László állítja színpadra.

 

SZÍNHÁZPORT24
Fotó: Magyar Színház

 

Színházport24 - Hírek -
BemutatókNagyszínpadi premier, olvasópróba és pünkösd a Magyar Színházban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon