Hirdetés

Négynapos fesztivállal zár a Budapest Park

A négynapos Kapuzárási Piknik fesztivállal zárul a Budapest Park idei szezonja szeptember 26-án, addig mások mellett a Kiscsillag, a Quimby és Dj Bobo is fellép még a hónapban.


Budapest Park

 


A szeptember 4-i Kiscsillag koncertre várható a negyedik szezonjában járó Budapest Park egymilliomodik látogatója, akit egy 2016-os egész szezonos bérlettel ajándékoznak majd meg - mondta el a Budapest Park képviseletében Gerendai Károly szerdán, egy budapesti sajtótájékoztatón.


A szabadtéri szórakozóhelyen szeptemberben fellép mások mellett a Modestep, a Wellhello, a Magna Cum Laude, a The Carbonfools, a Brains, a Parov Stelar Band és itt tartja a Republic is 25 éves jubileumi koncertjét. A Kapuzárási Piknik fesztiválon szeptember 23. és 26. között a Halott pénz, az Irie Maffia, a 15. születésnapját ünneplő Hiperkarma és a Punnany Massif lép fel.


A brit Modestep és a Cloud 9+ csütörtökön, a Kiscsillag és a Bagossy Brothers Company pénteken, a Quimby és az Ék zenekar szombaton, a Wellhello és Odett 10-én, a Magna Cum Laude és az Elefánt 11-én, a svájci Dj Bobo, az UFO, Dj Náksi, Dj André, Dj Dominique, Erős vs Spigiboy 12-én szórakoztatja a közönséget. A The Carbonfools és a Soulclap Budapest 16-án, a Brains 17-én, az osztrák Parov Stelar és a Passed 18-án lép színpadra.


Szeptember 19-én tartja a Republic 25 éves jubileumi koncertjét, az ingyenes koncertre már betelt a regisztráció. A Kapuzárási Pikniken 23-án a Halott Pénz, valamint a Mongooz and the Magnet, 24-én az Irie Maffia és a Fran Palermo ad koncertet. A Hiperkarma 25-én rendezi 15. születésnapját, 26-án pedig a Punnany Massif zárja a szezont.


A hónap első vasárnapján, 6-án ismét kinyit a Pöttömkert, ahol kézműves foglalkozások, kendo bemutató, gyerekjóga és gyerekzenekarok, mások mellett Rutkai Bori és bandája várja a családokat. Az idei utolsó Pöttömkertben a szüreti játékok lesznek a középpontban.


Forrás: MTI/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
FesztiválokNégynapos fesztivállal zár a Budapest Park
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon