Hirdetés

Novellapályázatot hirdet az Újszínház Jókai Anna védnökségével

Novellapályázatot hirdet az Újszínház Jókai Anna védnökségével


Fiatalok számára hirdet novellapályázatot az Újszínház legújabb premierjéhez, a Bodnárnéhoz kapcsolódva Jókai Anna író védnökségével. Az Újszínház Németh László Bodnárné című művét március 22-én mutatja be Dózsa László rendezésében és Bánsági Ildikó címszereplésével.


A novellapályázatra az Újszínház 16 és 25 év közötti fiatalok 1-3 oldalas pályamunkáit várja a darab történetéhez, a testvérviszályhoz kapcsolódva. A jelentkezők a testvéri kapcsolat, a testvéri szeretet és konfliktus témakörében adhatják le műveiket - áll a teátrum MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.


A beérkező pályázatokat Jókai Anna Kossuth-díjas író, költő elnökletével szakmai zsűri bírálja el, amely összesen 45 ezer forintot oszt ki az első három helyezett között. Emellett a sikeres pályázók jegyet nyernek a Bodnárné című előadásra és alkotásuk az Újszínház honlapján is megjelenik.


A pályázat leadási határideje április 2., az alkotásokat e-mailben az ujszinhaz@ujszinhaz.hu címen várják, az eredményhirdetés április 8-án lesz a www.ujszinhaz.hu honlapon.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

Színházport24 - Hírek -
BudapestNovellapályázatot hirdet az Újszínház Jókai Anna védnökségével
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon