Hirdetés

Nyílt nap a CommandARTe Tanodában

A CommandARTe Tanoda, mely légtánc és mozgásművészeti képzést nyújt 5 -18 éves korú gyermekek számára NYÍLT NAPOT hirdet 2020. január 18-án, szombaton 14 órától a CommandARTe Stúdióban (178 Budapest, Nefelejcs utca 18.). A CommandArte Tanoda kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a légtánc és mozgásművészet iránt érdeklődő tehetséges fiataloknak lehetőséget biztosítson arra, hogy megismerhessék, megszeressék a mozgásművészetét és elsajátíthassák a szakma csínyát- bínyát.


Commandarte_tanoda_nyiltnap

 


Mozgásművészeti képzés
5-18 éves korú gyerekek számára.

Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy a hazai tánc, színház és a légtornász szakma utánpótlásának felkutatása, kinevelése és a szakmában való elhelyezése.

Rendszeresen tartunk nyíltnapot a gyermekek számára, hogy betekinthessenek képzésünkbe. Ezáltal mi is felmérjük a leendő tanulók mozgás kultúrájukat, önbizalmukat és koncentrációs képességüket.

Először alapképzés programunkba csatlakozhatnak, ahol ismert és elismert szakemberek foglalkoznak a gyermekek megfelelő szakmai felkészítésével elméletben és gyakorlatban egyaránt.

Az alapképzés után lehetőség nyílik a tehetséges diákjaink számára, hogy mesterképzés keretein belül folytassák tanulmányaikat.

Diákjaink közül a legjobbaknak folyamatos fellépési, munkalehetőséget biztosítunk illetve versenyeken, előadásokon, bemutatókon való részvételt.

Társulatunk menedzsment csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy minden diákunk rendszeresen kapjon lehetőséget, így kamatoztatva tehetségét.

Legközelebbi Nyílt napunk január 18. 14.00 órai kezdettel!
A részvétel regisztrációhoz kötött!

Jelentkezés, bővebb indormáció: ITT!

A művészet összetett. A tánc és a táncelőkészítő gimnasztika, minden mozgás alapja. Ezáltal a gyerekeknek szép és kecses mozgása lesz, illetve fejleszti a hajlékonységot, testtudatot és a ritmusérzéket.
A rugalmas, hajlékony test nélkülözhetetlen a levegőakrobatikában, hiszen a levegőben lévő trükkök, pózok kivitelezéséhez szükséges. Kisebb korban az antigravity fitness/yoga segitségével alapozzuk meg és építjük fel a kellő izomzatot, erőnlétet. A levegőakrobatikát ötvözzük a tánccal, ebből kifolyólag mi nem sportként, hanem művészetként tekintünk rá, ezért megalkottuk a Légtánc műfaját.
Az előadóművészet fontos szerepet játszik a későbbiekben a koreográfiák bemutatásában. Ezért a drámajátékok és drámapedagógia foglalkozások, segítik az önkifejezést és az előadókésséget.

 

Színházport24 - Hírek -
BudapestNyílt nap a CommandARTe Tanodában
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon