Hirdetés

Nyílt próbák a Magyar Dráma Napján a Gárdonyi Géza Színházba

Több programmal is ünnepli a Magyar Dráma Napját a Gárdonyi Géza Színház. Szeptember 20-án és 21-én 10 órától nyílt próbák várják az érdeklődőket: betekinthetnek a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical, és A fény éjszakája című dráma próbáiba.


Képzelt riport_olvasópróba


Az Eger ünnepén, szeptember 21-én 17 órától az Érsekkertben, a tó partján felállított színpadon is ízelítőt adunk a készülő musicalből - fogalmazott Erdélyi Eszter, a szervező iroda vezetője.

 

Záróeseményéhez érkezett a színház „Játsszunk színházat" című projektje - összegez Fehér István, színművész. Szeptember 20-án 17 órától értékeljük a pályázat különböző területeit és felidézzük a GGTánc Eger tánckurzusait, a Budapesti Kontraszt Drámapedagógiai Társaság Gergők és Vicuskák, a Babszem Jankó Gyermekszínház óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló Csongorok és Tündék, valamint a középiskolásoknak szánt Ádámok és Évák elnevezésű programját. A gyerekek már most kérdezik, mi lesz, folytatjuk-e a programot? Bevallom, én sem szeretném elengedni a diákok kezét. Akik megérezték a színpad szagát, és ráéreztek, milyen varázsa van a színháznak, azok továbbra is szeretnének játszani. Hamarosan kiderül, sikerül-e folytatni a programot.

 

Forrás: Gárdonyi Géza Színház/SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
VidékNyílt próbák a Magyar Dráma Napján a Gárdonyi Géza Színházba
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon