Hirdetés

Nyilvánosan beszélt másságáról Alföldi Róbert

Alföldi Róbert a nyitottság mellett kampányolt, szexuális orientációjának vállalásával - írja a Blikk. A színházi rendező, volt színházigazgató egy videóban mesélt arról, hogy mennyi félelemmel ment le melegként az edzőterembe.


alfoldi_robert


Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház egykori igazgatója, a Nyitottak vagyunk kampány keretében beszélt szexuális hovatartozásáról - írja a Blikk. „Amikor egy edzőterembe először kell lemenni, akkor mindenki szorong. És nagyon félünk. Félek. Féltem. Melegként lemenni egy edzőterembe megint egy pluszszorongás" - mondta Alföldi Róbert videójában. Az egykori igazgató az elmúlt hónapokban már utalt nemi hovatartozására.

 

 

„Nem saját érintettségem okán jelentek meg meleg szereplők vagy erről szóló darabok a Nemzeti Színház műsorán. Ennél azért nagyobb léptékben gondolkodom az életről is és a színházról is" - olvasható Csáki Judit, Alföldi Színháza - Öt nemzeti év című könyvében. A lap szerette volna megkérdezni a jelenleg többnyire külföldi színházaknál dolgozó Alföldi Róbertet is, de lapzártáig nem sikerült elérni.

 

Forrás: Blikk/SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényNyilvánosan beszélt másságáról Alföldi Róbert
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon