Hirdetés

Nyolcvankilós vascső zuhant a színpadra, Hajszálon múlt Rékasi Károly élete

Nagyobb baj is történhetett volna, amikor a József Attila Színházban az egyik előadás kezdete után tíz perccel egy vascső zuhant a színpadra - írja a Blikk.


RĂŠkasi KĂĄroly

 


Előadás közben váratlanul egy nyolcvankilós vascső zuhant a zsinórpadlásból a színpadra a József Attila Színházban - számolt be a Blikk. A társulat éppen megkezdte a Feketeszárú cseresznye című előadást, amikor a semmiből egy lezuhanó vascső szakította félbe az előadást.


"Pillanatok alatt történt az egész" - mesélte a Blikknek egy néző. "Éppen Rékasi Károly és Fila Balázs állt a színpadon, amikor hirtelen fentről egy hatalmas cső zuhant melléjük. Egy pillanatig azt sem lehetett tudni, hogy ez az előadás része vagy sem, de aztán persze a színészek reakciójából és a nagy ijedtségből azonnal felismertem, hogy valami nem várt dolog történt" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő néző, aki szerint csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt komoly baleset.


Nagyobb baj nem történt, és az előadást sem kellett megszakítani. A kezdeti sokk után Rékasi megfogta a vascsövet, kivitte a színpad mellé, és folytatták az előadást.

 

Forrás: Blikk/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényNyolcvankilós vascső zuhant a színpadra, Hajszálon múlt Rékasi Károly élete
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon