Hirdetés

Padlás bemutató Egerben

A Gárdonyi Géza Színház új rendezésben és szereplőkkel ismét műsorra tűzi eddigi egyik legsikeresebb előadását, A Padlást.


padlas_eger


Vigyázat, mert ezen a padláson „Ég és Föld között" minden megtörténhet... Fiatal tudós kísérletezik, aki távoli, titokzatos bolygók üzeneteit próbálja megfejteni. Nyugalmát és munkáját rendre megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények. Többek között mesefigurák, akiket mindig kihagynak a mesékből. A Herceg, aki hiába énekelt szerelmes dalokat Csipkerózsikának; Lámpás, a nyolcadik törpe; az igazmondó Kölyök; Meglökő, a bakó, aki nem tudta megtenni, amit feladatul róttak rá, s megmentette Kölyköt. A padlásra várják Révészt, aki elviszi őket oda, ahol rájuk is emlékeznek. És itt kezdődik a bonyodalom...

 

padlas_eger1

 

Rádit ezúttal Ozsgyáni Mihály, Sünit Bánfi Kata, Mamókát Dér Gabi, Barrabást Reiter Zoltán, a Herceget Káli Gergő, Lámpást Radvánszki Szabolcs, Meglökőt Szívós Győző, Témüllert Balogh András, a detektívet Fehér István, az Üteget Endrédy Gábor, Robinsont pedig Emődi Attila játssza. Az előadást Halasi Imre rendezésében január 10-től láthatja a közönség.

 

padlas_eger2


SZÍNHÁZPORT24
Fotó: Gál Gábor

 

 

Színházport24 - Hírek -
BemutatókPadlás bemutató Egerben
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon