Hirdetés

Puskás Peti és Nagy Adri a Starfactory-ban

Szerelmes párt alakít Nagy Adri és Puskás Peti legalábbis a Thália Színház legújabb musicaljében, a Starfactory című darabban. A főbb szerepekben Gubás Gabi, Koltai Róbert és Lakróth Aladár is látható majd.. Első közös színházi szereplésükről a TV2 Mokka című műsorában meséltek.


Puskás PetiTehetségkutató versenyzőinek bőrébe bújik Nagy Adri és Puskás Peti, akiktől nem is állnak messze a karakterek, hiszen mindkettőjüket a Megasztár című műsorban ismerte meg a nagyközönség. A Thália Színház Starfactory című darabjában ráadásul egy párt alakítanak, ám nem biztos, hogy együtt maradnak a végéig.

 

- Színpadon még nem játszottam, szóval elég izgalmas a dolog - kezdte Nagy Adri.

 

- Van egy tehetségkutató, ahova fiatalok jelentkeznek. A drámája az, amit a tévét nem mutat meg, és, hogy hogyan alakul a versenyzők élete a műsor után, hogy hogyan változnak a kapcsolatok, például egy szerelmespárnak, mit kell átélnie. Reméljük, hogy nagyon izgalmas betekintés lesz - mesélt a darabról Puskás Peti, aki elárulta: ezúttal megnyeri a műsort.

 

- A sok próba, énekelés, arra az időszakra emlékeztet, ami a Megasztárban volt, hogy napi szinten gyakoroltunk és együtt voltunk. Valamilyen szinten itt is kezd kialakulni egy család - tette hozzá Adri.

 

Forrás: TV2/SZÍNHÁZPORT24

 

 

Színházport24 - Hírek -
MusicalPuskás Peti és Nagy Adri a Starfactory-ban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon