Hirdetés

Rosszabbodott Bajor Imre állapota, barátai aggódnak érte

A Karinthy Színházban és az Operettben is kollégái veszik át Bajor Imre szerepeit - úgy tűnik, rosszabbodott a színész állapota - írja a Blikk.


Bajor Imre

 


Bajor hetek óta küszködik fájós lábával, decemberben két előadását is le kellett mondania, és a Heti hetesben is csak botra támaszkodva, segítséggel tudott beülni a helyére. Úgy néz ki azonban, hogy komolyabb lehet a baj - úgy tudjuk, kórházban is kezelték - egyelőre ugyanis a műsorban sem forgat, a Karinthyban az Én, te őt! előadásban már Megyeri Zoltán játszik helyette, a márciusra tervezett Lovagias ügy előadásokba pedig a teátrum honlapja szerint Lippai László ugrik be - írja a Blikk.


Az Operettszínházban is át kellett adnia a szerepét, ami érthető is, hiszen a Mágnás Miskában mozgalmas, táncokkal tűzdelt előadást botra támaszkodva aligha tudná Bajor végigcsinálni. Imre valóban három hete nincs a hetek között, a térdét fájlalja, így nehéz neki a kijutás a felvétel helyszínére, és a stúdióban is nehezen mozog - mondta Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője. - Egyelőre nem tudjuk, mikor lesz jobban, és mikor fog visszatérni, de nagyon várjuk.


A Karinthy Színházban is csak annyit erősítettek meg, hogy Bajor szerepeit a színész betegsége miatt átveszik, de hogy mikor láthatjuk újra a színpadon, már nem tudták megmondani. Pedig sokan aggódnak Imre miatt, és nemcsak a rajongók, de barátok, ismerősök és ismeretlenek is érdeklődnek - mindhiába - a hogyléte felől. Feltehetően ezek miatt tett közzé Hámori Eszter, Bajor két gyermekének édesanyja a Facebook-oldalán egy bejegyzést.


Bajor Imre egészsége nem először rendült meg az elmúlt években.

 

Forrás: Blikk/SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényRosszabbodott Bajor Imre állapota, barátai aggódnak érte
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon