Hirdetés

Rovat: Bemutatók

Két premierre készül a Vígszínház a hétvégén: Georg Büchner Danton halála című művét pénteken a nagyszínpadon, Sütő András Az álomkommandó című darabját pedig szombaton mutatják be a Pesti Színházban.

2013.10.25
Rovat: Bemutatók

Tasnádi István Memo - a felejtés nélküli ember című darabjának ősbemutatóját láthatja a közönség Bodolay Géza rendezésében a szegedi Kisszínházban.

2013.10.24
Rovat: Bemutatók

Öngyilkos érzelmek címmel tart bemutatót a Feledi Project pénteken; a Christopher Isherwood regénye alaján született táncelőadást a Szkéné Színházban láthatja a közönség.

2013.10.14
Rovat: Bemutatók

Demencia címmel tart ősbemutatót a Proton Színház a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében; Mundruczó Kornél új előadását kedden és szerdán láthatja a közönség a Trafó - Kortárs Művészetek Házában.

2013.10.14
Rovat: Bemutatók

Fischer Iván első magyarországi szerzői estjét tartják vasárnap és hétfő este a Millenáris Teátrumban, ahol ősbemutatóként elhangzik A Vörös Tehén című, a hírhedt tiszaeszlári perhez kapcsolódó lélektani rejtélyről szóló kamaraopera. Fischer Iván kedd este magas francia elismerést vesz át.

2013.10.14
Rovat: Bemutatók

Csehov Meggyeskert című művét mutatja be az Örkény Színház szombaton Zsótér Sándor rendezésében, aki először vitt színre Csehov-darabot.

2013.10.14
Rovat: Bemutatók

Csányi Sándor előadásában mutatja be a Thália Színház szombaton A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás? című egyszemélyes vígjátékot, amely a férfiak gondolkodását, nőkhöz való viszonyát mutatja be.

2013.10.14
Rovat: Bemutatók

Az új évadban Nemzetközi Monodráma Fesztivállal várja a közönséget a Bárka Színház október közepén, decemberben Oleg és Vlagyimir Presznyakov Európa-Ázsia című darabját viszik színre, a szezon végén pedig a tervek szerint Philippe Genty is dolgozik a társulattal.

2013.10.07
Rovat: Bemutatók

A hallgatag asszony című operát mutatják be idén Kocsis Zoltán és a Nemzeti Filharmonikusok(NFZ) Richard Strauss-sorozatában október 10-én és 12-én. Kocsis Zoltán, az NFZ főzeneigazgatója szerint a zeneszerző opera oeuvre-jének egyik fontos pillére a darab.

2013.10.04
Rovat: Bemutatók

Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális - tudhatja meg a közönség a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című vígjátékból, amelyet szombaton mutat be a Thália Színház.

2013.10.04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon