Hirdetés

Rovat: Bemutatók

Social Error - The Last Man in Budapest címmel a Szputnyik Hajózási Társaság nemzetközi koprodukcióban készült előadásának magyarországi bemutatóját láthatja a közönség a Nemzeti Színház nagyszínpadán szombaton.

2013.05.24
Rovat: Bemutatók

Starfactory címmel új magyar musical ősbemutatójára készül a Thália Színház: a könnyűzenei tehetségkutató verseny résztvevőiről szóló darabot június 1-jén láthatja először a közönség a nagyszínpadon.

2013.05.21
Rovat: Bemutatók

A ljubljanai Mini Teater és a Maladype Színház közös előadása vendégszerepel kedden az Ódry Színpadon: a Trisztán és Izoldát, Balázs Zoltán ljubljanai rendezését most láthatják először a budapesti nézők.

2013.05.20
Rovat: Bemutatók

Fischer Iván Lakásszínháza, a FILC harmadik vendégprodukciójának befogadására készül: május 20-án és 28-án, valamint június 2-án a Krétakör hamlet.ws című produkcióját mutatja be Schilling Árpád rendezésében, Gyabronka József, Nagy Zsolt és Rába Roland előadásában.

2013.05.18
Rovat: Bemutatók

Az évad utolsó premierjére készül a Magyar Színház: május 16-án este a Nero, a véres költő ősbemutatójára kerül sor. A Kosztolányi Dezső regénye alapján készült szatírát Réczei Tamás állítja színre.

2013.05.15
Rovat: Bemutatók

Alföldi Róbert utolsó nemzeti színházbeli rendezését, a Mephisto című előadást pénteken este mutatják be. Mint a rendező az MTI-nek csütörtökön elmondta, a hatalom és a művész viszonyát vizsgáló darabot aktualitása miatt tűzik műsorra, de a darabválasztásnak nincs köze a Nemzetiben zajló változásokhoz.

2013.05.10
Rovat: Bemutatók

A Pécsi Nemzeti Színház hat nagyszínházi és kilenc kamaraszínházi bemutatót tervez az új évadban, a repertoárban opera és balett éppúgy szerepel, mint operett, vígjáték, tragédia és mesejáték.

2013.05.06
Rovat: Bemutatók

A Nemzeti Színház és a Comédie de Caen-Centre Dramatique National de Normandie, valamint a budapesti Francia Intézet közös produkciójában mutatják be szombaton Az ördög szekrénye című színjátékot a Gobbi Hilda Színpadon. A darabot cigánymesékből írta Jean Lambert-wild francia színházigazgató-rendező.

2013.05.02
Rovat: Bemutatók

Hét bemutató lesz a jövő évadban a Vígszínházban, emellett Robert Wilson rendezésében egy koprodukcióban készülő előadást is műsorra tűznek.

2013.05.02
Rovat: Bemutatók

A londoni bemutató után a budapesti Thália Színházban látható angol nyelven Visky András I Killed My Mother (Megöltem az anyámat) című drámája pénteken és szombaton.

2013.05.01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon