Hirdetés

Rovat: Budapest

Több százan - családja, barátai, pályatársai és tisztelői - vettek végső búcsút Psota Irén kétszeres Kossuth- és Jászai-díjas színésznőtől, a nemzet színészétől csütörtökön a budapesti Farkasréti temetőben.

2016.03.10
Rovat: Budapest

Nem érezte jól magát a Magyar Filmhét után, ezért kivizsgálásra feküdt be a kórházba Törőcsik Mari - írja a Ripost.

2016.03.08
Rovat: Budapest

Cecilia Bartoli, Bobby McFerrin, Antonio Pappano, Marcelo Álvarez, a New York-i Filharmonikusok, a Bécsi Filharmonikusok, a római Santa Cecilia Akadémia Zenekara, a St. Martin in the Fields zenekara és a Mariinszkij Színház Zenekara is koncertet ad a Müpa következő évadának világsztár fellépői között - hangzott el a budapesti évadbejelentő sajtótájékoztatón kedden.

2016.03.08
Rovat: Budapest

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) negyedik alkalommal indította el a Kulturális Közfoglalkoztatási Programot március elsejétől, amelynek keretében a Belügyminisztérium (BM) által biztosított 12,1 milliárd forint keretösszegből 8333 résztvevő foglalkoztatására nyílik lehetőség kulturális területen - mondta el Pogácsás Tibor, a BM önkormányzati államtitkára a keddi sajtótájékoztatón Budapesten.

2016.03.08
Rovat: Budapest

Psota Irén korszakos színésznő volt, zseniális, legendás, nagyszerű színész. Ő volt az az ember, aki semmi más nem lehetett volna az életben, csakis színész - mondta Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója a csütörtökön elhunyt művészt méltatva.

2016.02.25
Rovat: Budapest

Életének 87. évében csütörtökön elhunyt Psota Irén, a nemzet színésze, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész - közölte a Madách Színház az MTI-vel.

2016.02.25
Rovat: Budapest

Ma kezdődik a IV. Thália Humorfesztivál: a vasárnapig tartó rendezvény öt napja alatt tíz előadás látható a budapesti Thália Színházban.

2016.02.24
Rovat: Budapest

Távozik posztjáról Halász Péter, a Magyar Állami Operaház fő-zeneigazgatója - erősítette meg az MTI-nek kedden a Népszabadság értesülését a dalszínház.

2016.02.23
Rovat: Budapest

Életének 78. évében vasárnap elhunyt Keönch Boldizsár énekművész, a Zeneakadémia nyugalmazott docense, a Magyar Rádió Énekkarának hangképző tanára, valamint a Vienna Konservatorium énektanára - közölte családja kedden az MTI-vel.

2016.02.23
Rovat: Budapest

A Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. a Liget Budapest projekthez kapcsolódó Fővárosi Városligeti Színház, valamint a Dózsa György úti mélygarázs tervezésére írt ki nyílt közbeszerzést - mindkét felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2016.02.23
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon