Hirdetés

Rovat: Budapest

Távozik posztjáról Halász Péter, a Magyar Állami Operaház fő-zeneigazgatója - erősítette meg az MTI-nek kedden a Népszabadság értesülését a dalszínház.

2016.02.23
Rovat: Budapest

Életének 78. évében vasárnap elhunyt Keönch Boldizsár énekművész, a Zeneakadémia nyugalmazott docense, a Magyar Rádió Énekkarának hangképző tanára, valamint a Vienna Konservatorium énektanára - közölte családja kedden az MTI-vel.

2016.02.23
Rovat: Budapest

A Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. a Liget Budapest projekthez kapcsolódó Fővárosi Városligeti Színház, valamint a Dózsa György úti mélygarázs tervezésére írt ki nyílt közbeszerzést - mindkét felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2016.02.23
Rovat: Budapest

Egész alakos szobrot kapott Honthy Hanna Kossuth-díjas színésznő, operettprimadonna a Budapesti Operettszínházban. Párkányi Raab Péter bronz alkotását hétfőn avatták fel.

2016.02.23
Rovat: Budapest

A neves orosz karmester, Valerij Gergijev vezényletével lépnek fel a Bécsi Filharmonikusok a Müpában február 23-án, kedden.

2016.02.23
Rovat: Budapest

Egyre nagyobb az igény a minőségi kultúra fogyasztására Magyarországon - mondta el Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

2016.02.04
Rovat: Budapest

Meghirdette internetes vetélkedőjét középiskolásoknak a Nemzeti Színház; a Nemzetiszínháztörténeti vetélkedő elnevezésű megmérettetésre az idén is 10. és 11. osztályos tanulókból álló négyfős csapatok és felkészítő tanáraik jelentkezhetnek, február 28-ig.

2016.02.04
Rovat: Budapest

Három darabot mutat be az Orlai Produkciós Iroda az idén tavasszal a Belvárosi Színházban és a Thália Színház Mikroszínpadán: Ingmar Bergman Őszi szonáta című művét, Frederick Knott Várj, míg sötét lesz című darabját és Hernádi Judit zenés produkcióját tűzik műsorra.

2016.02.03
Rovat: Budapest

Fiatal rendezők és női alkotók is szerepet kapnak a jövőben a Radnóti Színházban, de a darabválasztásban a korábbi értékek és az irodalmi igényesség marad a meghatározó - mondta el Kováts Adél, a teátrum új vezetője az M1 aktuális csatornán kedden.

2016.02.03
Rovat: Budapest

Plácido Domingo nagy örömmel érkezik a szavai szerint lelkes és értő magyar közönséghez. A világhírű spanyol énekes február 6-án, szombaton lép fel a Magyar Állami Operaház Shakespeare-estélyén.

2016.02.03
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon