Hirdetés

Rovat: Budapest

Ötvenkilenc éves korában, méltósággal és türelemmel viselt hosszú betegség után csütörtökön elhunyt Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész.

2015.04.09
Rovat: Budapest

Életének 94. évében kedden éjjel elhunyt Varga Magda operaénekes, érdemes művész, nyugalmazott főiskolai docens, a debreceni Csokonai Színház örökös tagja - tudatta a színház az MTI-vel szerdán.

2015.02.25
Rovat: Budapest

A tavaszi félévben is folytatódik a Trafó Kortárs Művészetek Háza középiskolások számára meghirdetett színházi nevelési programja, a Gondolat Generátor.

2015.02.25
Rovat: Budapest

A Liszt és Dante című margitszigeti koncerttel kezdődik június 12-én a Budapesti Nyári Fesztivál, amely csaknem 150 programmal várja a közönséget. Műsorra tűzik a Sába királynője és a Tosca című operát, valamint a Jézus Krisztus szupersztár című musicalt is.

2015.02.24
Rovat: Budapest

Gerner Csaba rendezése, a Tallér Edina Egy perccel később című drámájából készült darab kapta az első alakommal megrendezett Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivál fődíját - közölték a szervezők vasárnap az MTI-vel.

2015.02.22
Rovat: Budapest

Ma délután nyílik meg "...egy nagy, ismeretlen Úrnak vendége voltam" címmel a Sztankay István, a nemzet színésze, Kossuth-díjas, kétszeres Jászai-díjas, érdemes művész színházi szerepeit felidéző fotókiállítás a Bajor Gizi Színészmúzeumban.

2015.02.21
Rovat: Budapest

A kultúráért felelős államtitkárság átszervezését jelentette be Hoppál Péter államtitkár pénteken a baranyai Berkesden, sajtótájékoztatón.

2015.02.20
Rovat: Budapest

A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő-testülete csütörtöki ülésén egyhangúlag döntött a Bárka Színház tőkerendezéséről - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

2015.02.20
Rovat: Budapest

Lukács Margit és Mészáros Ági színművész nevét fogja viselni a Nemzeti Színház egy-egy páholya. Az avató ünnepséget a Körhinta című előadás pénteki bemutatója előtt tartják.

2015.02.20
Rovat: Budapest

Bécsben is bemutatták csütörtökön sajtótájékoztató keretében a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) programját. Az idén valamivel későbbre, április 10-től 26-ig meghirdetett kulturális seregszemlére 2015-ben is sok ezer osztrák vendéget várnak a magyar fővárosba.

2015.02.06
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon