Hirdetés

Rovat: Budapest

Több mint 130 zenekar ad koncertet ma a zene ünnepén. Az 1982-ben Franciaországban civil kezdeményezésként indult, Magyarországon idén húszéves rendezvény fő helyszíne a Várkert Bazár, a szervezők szakmai partnere a Cseh Tamás Program. Táblát avatnak az egykori Budai Ifjúsági Park emlékére.

2015.06.21
Rovat: Budapest

Fontos lenne, hogy Magyarországon létrejöjjön egy könnyűzenei múzeum, de ennek alapjait meg kell teremteni a következő időszakban. Erről Bajnai Zsolt, a Cseh Tamás Program ideiglenes kollégiumának vezetője beszélt egy csütörtöki budapesti konferencián.

2015.06.19
Rovat: Budapest

Három játszóhelyén csaknem ötvenezer néző előtt játszott, bevételét négy millió forinttal növelte a Kolibri Színház, amely jövőre öt bemutatót tervez - közölte a teátrum az MTI-vel csütörtökön.

2015.06.18
Rovat: Budapest

Tartalmas szórakozást nyújtó darabokat vonultat fel az idei Városmajori Színházi Szemle, amely hét darabot mutat be vidéki és határon túli színházak repertoárjából csütörtöktől július 4-ig.

2015.06.18
Rovat: Budapest

Sikeres évadot zárt a Karinthy Színház, amely a jövő szezonban a Csalogány-család, A bolond lány, valamint A nadrág című darabot is műsorra tűzi.

2015.06.17
Rovat: Budapest

Jubileumi előadást láthat a Madách Színház közönsége vasárnap: 200. alkalommal játsszák a Mary Poppins című musicalt. Az előadás végén a darab valamennyi szereplője színpadra lép.

2015.05.20
Rovat: Budapest

Ötvenkilenc éves korában, méltósággal és türelemmel viselt hosszú betegség után csütörtökön elhunyt Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész.

2015.04.09
Rovat: Budapest

Életének 94. évében kedden éjjel elhunyt Varga Magda operaénekes, érdemes művész, nyugalmazott főiskolai docens, a debreceni Csokonai Színház örökös tagja - tudatta a színház az MTI-vel szerdán.

2015.02.25
Rovat: Budapest

A tavaszi félévben is folytatódik a Trafó Kortárs Művészetek Háza középiskolások számára meghirdetett színházi nevelési programja, a Gondolat Generátor.

2015.02.25
Rovat: Budapest

A Liszt és Dante című margitszigeti koncerttel kezdődik június 12-én a Budapesti Nyári Fesztivál, amely csaknem 150 programmal várja a közönséget. Műsorra tűzik a Sába királynője és a Tosca című operát, valamint a Jézus Krisztus szupersztár című musicalt is.

2015.02.24
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon