Hirdetés

Rovat: Budapest

Tartalmas szórakozást nyújtó darabokat vonultat fel az idei Városmajori Színházi Szemle, amely hét darabot mutat be vidéki és határon túli színházak repertoárjából csütörtöktől július 4-ig.

2015.06.18
Rovat: Budapest

Sikeres évadot zárt a Karinthy Színház, amely a jövő szezonban a Csalogány-család, A bolond lány, valamint A nadrág című darabot is műsorra tűzi.

2015.06.17
Rovat: Budapest

Jubileumi előadást láthat a Madách Színház közönsége vasárnap: 200. alkalommal játsszák a Mary Poppins című musicalt. Az előadás végén a darab valamennyi szereplője színpadra lép.

2015.05.20
Rovat: Budapest

Ötvenkilenc éves korában, méltósággal és türelemmel viselt hosszú betegség után csütörtökön elhunyt Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész.

2015.04.09
Rovat: Budapest

Életének 94. évében kedden éjjel elhunyt Varga Magda operaénekes, érdemes művész, nyugalmazott főiskolai docens, a debreceni Csokonai Színház örökös tagja - tudatta a színház az MTI-vel szerdán.

2015.02.25
Rovat: Budapest

A tavaszi félévben is folytatódik a Trafó Kortárs Művészetek Háza középiskolások számára meghirdetett színházi nevelési programja, a Gondolat Generátor.

2015.02.25
Rovat: Budapest

A Liszt és Dante című margitszigeti koncerttel kezdődik június 12-én a Budapesti Nyári Fesztivál, amely csaknem 150 programmal várja a közönséget. Műsorra tűzik a Sába királynője és a Tosca című operát, valamint a Jézus Krisztus szupersztár című musicalt is.

2015.02.24
Rovat: Budapest

Gerner Csaba rendezése, a Tallér Edina Egy perccel később című drámájából készült darab kapta az első alakommal megrendezett Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivál fődíját - közölték a szervezők vasárnap az MTI-vel.

2015.02.22
Rovat: Budapest

Ma délután nyílik meg "...egy nagy, ismeretlen Úrnak vendége voltam" címmel a Sztankay István, a nemzet színésze, Kossuth-díjas, kétszeres Jászai-díjas, érdemes művész színházi szerepeit felidéző fotókiállítás a Bajor Gizi Színészmúzeumban.

2015.02.21
Rovat: Budapest

A kultúráért felelős államtitkárság átszervezését jelentette be Hoppál Péter államtitkár pénteken a baranyai Berkesden, sajtótájékoztatón.

2015.02.20
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon