Hirdetés

Rovat: Budapest

Donka - Levél Csehovnak címmel a Compagnia Finzi Pasca produkciója szerepel keddtől vasárnapig a Művészetek Palotája műsorán: az orosz író ihlette újcirkusz-produkció, amelynek formanyelvét az akrobaták és a bohócok határozzák meg, hétszer látható.

2014.11.04
Rovat: Budapest

Továbbra sem rendeződött a Bárka Színház sorsa: 2 és fél éve húzódó fenntartóváltása még mindig nem zajlott le, az évadot sem tudta megkezdeni a színház, amely januártól kiemelt előadóművészeti szervezeti besorolását is elveszíti. Ráadásul Seress Zoltán igazgató mandátuma novemberben lejár.

2014.11.04
Rovat: Budapest

A nézői reakciók megfigyelése az egyik célja Jefta van Dinther holland koreográfus és táncos elektrosokk-táncra, lüktető techno zenére, sokkoló fény- és hanghatásokra épülő Grind című előadásának, amelyet szerdán láthatnak az érdeklődők a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

2014.11.04
Rovat: Budapest

Egyre rosszabb Schubert Éva (83) állapota. A művésznő gyenge, nehezen beszél, de szerencsére állandóan mellette van egy asszony, aki mindenben segít neki.

2014.11.02
Rovat: Budapest

Mundruczó Kornél Proton Színházának előadása nyerte el a kritikusok díját egy szentpétervári fesztiválon.

2014.10.14
Rovat: Budapest

Lia Bugnar Szivárványlány című darabjával budapesti vendégjátékra érkezik a Bukaresti Nemzeti Színház: az előadást pénteken a Radnóti Színházban láthatja a közönség.

2014.10.14
Rovat: Budapest

Életének 80. évében elhunyt Fülöp Zsigmond színművész, a Magyar Színház tagja.

2014.10.11
Rovat: Budapest

Lőrinczy Györgyöt nevezte ki a Budapesti Operettszínház élére az emberi erőforrások minisztere a pályázatokat elbíráló szakmai bizottság javaslata alapján.

2014.10.08
Rovat: Budapest

Életének 90. évében meghalt Kemény Endre karmester, hegedűművész, zeneakadémiai tanár - közölte Hollós Máté, a Magyar Zeneszerzők Egyesületének elnöke vasárnap az MTI-vel.

2014.09.21
Rovat: Budapest

Nagy érdeklődés mellett zajlott a Színházak éjszakája: a nézők hosszú sorokban gyülekeztek a pesti Broadway színházai előtt a rendhagyó programokra várva szombat este.

2014.09.21
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon