Hirdetés

Rovat: Budapest

A Kaukázus koncertje nyitja június 11-én a Hey, June! könnyűzenei évadzáró koncertsorozatot a Művészetek Palotájában (Müpa). A június 23-ig tartó rendezvényen fellép a Boom Boom, Tompos Kátya és Hrutka Róbert, lesz Random Trip Special és játszik a Keep Floyding is.

2014.06.08
Rovat: Budapest

Évadzáró társulati ülést tartott a Magyar Színház pénteken. A színház vezetése értékelte a most záruló szezont, átadták az Iglódi-emlékgyűrűt és a Főnix Díjakat.

2014.06.08
Rovat: Budapest

Háromoldalú intézményi keret-megállapodást írt alá a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Magyar Állami Operaház és a Művészetek Palotája. Megállapodásukkal az aláírók egy folyamatában már jól működő szakmai együttműködésnek kívánnak olyan hosszútávú formát adni, amely további szervezet létrehozását, és ennek finanszírozására újabb állami források bevonását nem igényli.

2014.06.06
Rovat: Budapest

Két felújítást és négy premiert láthat a közönség a Budapesti Operettszínház Legendák éve szlogennel meghirdetett jövő évadában.

2014.06.05
Rovat: Budapest

Hazai színházi produkciók országos és külföldi forgalmazására mintegy 36,2 millió forint támogatás odaítéléséről döntött Halász János, az EMMI kultúráért felelős államtitkára - tájékoztatta az Emmi kultúráért felelős államtitkársága az MTI-t.

2014.06.02
Rovat: Budapest

Közel 3 ezer új székkel, látványtetővel és más fejlesztésekkel várja vendégeit az idei Budapesti Nyári Fesztiválon a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, melynek kétéves felújítása a fesztivál június 13-i nyitókoncertjére lezárul - mondta Bán Teodóra, a fesztivált rendező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek.

2014.06.02
Rovat: Budapest

Idén ismét megmérettetnek a Művészetek Palotája 2013/2014-es évadának komolyzenei előadásairól született kritikák és szerzőik. A háromtagú zsűri - Csengery Kristóf, költő, zenekritikus, szerkesztő; Fábri Péter, író; Keresztury Tibor író, a Litera.hu főszerkesztője - már kiválasztotta az általuk legjobbnak ítélt nyolc kritikát, amelyek közül a közönség döntése alapján kerül majd ki a nyertes. A kritikákra 2014. június 1-jétől június 15-ig lehet szavazni a Müpa honlapján (www.mupa.hu).

2014.05.30
Rovat: Budapest

„Lehet véleményed!" címmel indította be új és formabontó kritikaírói programját a Magyar Színház, a Katona József Színház valamint a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház idén májusban.

2014.05.30
Rovat: Budapest

Orbán Viktor helyett Bognár Zsolt színművész, Kulka János egykori évfolyamtársa írt választ a színésznek a Kerényi-ügyben. Szerinte Kulkának el kellene fogadnia, hogy nem mindenki azt gondolja a művészetről, amit ő.

2014.05.30
Rovat: Budapest

Cseh komédia, francia vígjáték és Broadway-musical is szerepel a jövő évadban a budapesti Thália Színház műsorán: A hőstenor, a Hétköznapi őrületek, a Két szék között, a Félúton a fórum felé és a Ketten egyedül című előadást mutatják be.

2014.05.29
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon