Hirdetés

Rovat: Budapest

Társadalmi missziós szerepet szán a kultúrának és szoros együttműködést tervez mind az egyéb kormányzati területekkel, mind a művészeti szférával Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, aki minderről az MTI-nek adott interjúban beszélt.

2014.06.22
Rovat: Budapest

Zenei csemegét láthat a közönség június 24-én kedden a Művészetek Palotájában (Müpa). Szabó Dániel, az Amerikában egyre sikeresebb magyar dzsesszzongorista két híres zenésszel, Peter Erskine dobossal és Edwin Livingston bőgőssel készített lemezét mutatja be.

2014.06.21
Rovat: Budapest

A Huszti Péter-Piros Ildikó színészházaspár, valamint a Madách Színház kapta meg a Magyar Művészeti Akadémia Tolnay Klári-emlékérmét, amelyet a színésznő születésének 100. évfordulójára szervezett ünnepi ülésen adtak át a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) csütörtökön.

2014.06.14
Rovat: Budapest

A jövő szezonban négy bemutatót, Horváth Csaba, Valló Péter, Mohácsi János és Rudolf Péter rendezését láthatja a közönség a Radnóti Színházban.

2014.06.14
Rovat: Budapest

Leginkább a társadalmi diskurzus jegyében telt a most lezáruló szezon a fővárosi Katona József Színházban, amely történetében először több mint százezer nézőt fogadott egy évad alatt. A következő évad bemutatóinak sorát három kortárs darabbal nyitja a társulat.

2014.06.14
Rovat: Budapest

Tizennégy tematikus bérletet, zenei maratont és gyermekkoncerteket is kínál a 2014/2015-ös évadra a Concerto Budapest, a Zeneakadémia rezidens zenekara.

2014.06.10
Rovat: Budapest

A Kaukázus koncertje nyitja június 11-én a Hey, June! könnyűzenei évadzáró koncertsorozatot a Művészetek Palotájában (Müpa). A június 23-ig tartó rendezvényen fellép a Boom Boom, Tompos Kátya és Hrutka Róbert, lesz Random Trip Special és játszik a Keep Floyding is.

2014.06.08
Rovat: Budapest

Évadzáró társulati ülést tartott a Magyar Színház pénteken. A színház vezetése értékelte a most záruló szezont, átadták az Iglódi-emlékgyűrűt és a Főnix Díjakat.

2014.06.08
Rovat: Budapest

Háromoldalú intézményi keret-megállapodást írt alá a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Magyar Állami Operaház és a Művészetek Palotája. Megállapodásukkal az aláírók egy folyamatában már jól működő szakmai együttműködésnek kívánnak olyan hosszútávú formát adni, amely további szervezet létrehozását, és ennek finanszírozására újabb állami források bevonását nem igényli.

2014.06.06
Rovat: Budapest

Két felújítást és négy premiert láthat a közönség a Budapesti Operettszínház Legendák éve szlogennel meghirdetett jövő évadában.

2014.06.05
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon