Hirdetés

Rovat: Budapest

A Blikk szerint Gálvölgyi János még nem tud közeli barátja haláláról. Jelenleg Mallorcán nyaral, elvágva a külvilágtól, lányai pedig titkolják előle a rossz hírt.

2014.08.14
Rovat: Budapest

Életének 58. évében elhunyt Bajor Imre színművész - erősítette meg a művész haláláról szóló sajtóhíreket Hegedűs László, a család ügyvédje.

2014.08.06
Rovat: Budapest

Budapest egy hónapon át a zsidó kultúra fővárosa lesz: a Zsidó Nyári Fesztivál után szeptember 8-tól két héten át a Spinoza Színház fesztiválja várja a látogatókat, akik színházi, filmes, kabaré-, irodalmi és zenei produkciók, valamint tudományos előadások révén kaphatnak ízelítőt a zsidó kultúrából.

2014.07.28
Rovat: Budapest

Autóbalesetben életét vesztette vasárnap hajnalban Mohay András, a Budapest Jazz Orchestra 36 éves dobosa.

2014.07.27
Rovat: Budapest

Olyannyira megromlott a kapcsolata a menyével, hogy az unokáját sem láthatja - írja a Borsonline

2014.07.27
Rovat: Budapest

Ismét színházi előadásokat láthat a közönség a Benczúr Házban: az idei nyáron a Turay Ida Színház produkcióit mutatják be az épület udvarán felállított szabadtéri színpadon.

2014.06.23
Rovat: Budapest

Sikeres évadot zárt a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, amely a jövő szezonban három bemutatót tervez.

2014.06.23
Rovat: Budapest

Társadalmi missziós szerepet szán a kultúrának és szoros együttműködést tervez mind az egyéb kormányzati területekkel, mind a művészeti szférával Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, aki minderről az MTI-nek adott interjúban beszélt.

2014.06.22
Rovat: Budapest

Zenei csemegét láthat a közönség június 24-én kedden a Művészetek Palotájában (Müpa). Szabó Dániel, az Amerikában egyre sikeresebb magyar dzsesszzongorista két híres zenésszel, Peter Erskine dobossal és Edwin Livingston bőgőssel készített lemezét mutatja be.

2014.06.21
Rovat: Budapest

A Huszti Péter-Piros Ildikó színészházaspár, valamint a Madách Színház kapta meg a Magyar Művészeti Akadémia Tolnay Klári-emlékérmét, amelyet a színésznő születésének 100. évfordulójára szervezett ünnepi ülésen adtak át a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) csütörtökön.

2014.06.14
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon