Hirdetés

Rovat: Budapest

A jövő szezonban négy bemutatót, Horváth Csaba, Valló Péter, Mohácsi János és Rudolf Péter rendezését láthatja a közönség a Radnóti Színházban.

2014.06.14
Rovat: Budapest

Leginkább a társadalmi diskurzus jegyében telt a most lezáruló szezon a fővárosi Katona József Színházban, amely történetében először több mint százezer nézőt fogadott egy évad alatt. A következő évad bemutatóinak sorát három kortárs darabbal nyitja a társulat.

2014.06.14
Rovat: Budapest

Tizennégy tematikus bérletet, zenei maratont és gyermekkoncerteket is kínál a 2014/2015-ös évadra a Concerto Budapest, a Zeneakadémia rezidens zenekara.

2014.06.10
Rovat: Budapest

A Kaukázus koncertje nyitja június 11-én a Hey, June! könnyűzenei évadzáró koncertsorozatot a Művészetek Palotájában (Müpa). A június 23-ig tartó rendezvényen fellép a Boom Boom, Tompos Kátya és Hrutka Róbert, lesz Random Trip Special és játszik a Keep Floyding is.

2014.06.08
Rovat: Budapest

Évadzáró társulati ülést tartott a Magyar Színház pénteken. A színház vezetése értékelte a most záruló szezont, átadták az Iglódi-emlékgyűrűt és a Főnix Díjakat.

2014.06.08
Rovat: Budapest

Háromoldalú intézményi keret-megállapodást írt alá a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Magyar Állami Operaház és a Művészetek Palotája. Megállapodásukkal az aláírók egy folyamatában már jól működő szakmai együttműködésnek kívánnak olyan hosszútávú formát adni, amely további szervezet létrehozását, és ennek finanszírozására újabb állami források bevonását nem igényli.

2014.06.06
Rovat: Budapest

Két felújítást és négy premiert láthat a közönség a Budapesti Operettszínház Legendák éve szlogennel meghirdetett jövő évadában.

2014.06.05
Rovat: Budapest

Hazai színházi produkciók országos és külföldi forgalmazására mintegy 36,2 millió forint támogatás odaítéléséről döntött Halász János, az EMMI kultúráért felelős államtitkára - tájékoztatta az Emmi kultúráért felelős államtitkársága az MTI-t.

2014.06.02
Rovat: Budapest

Közel 3 ezer új székkel, látványtetővel és más fejlesztésekkel várja vendégeit az idei Budapesti Nyári Fesztiválon a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, melynek kétéves felújítása a fesztivál június 13-i nyitókoncertjére lezárul - mondta Bán Teodóra, a fesztivált rendező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek.

2014.06.02
Rovat: Budapest

Idén ismét megmérettetnek a Művészetek Palotája 2013/2014-es évadának komolyzenei előadásairól született kritikák és szerzőik. A háromtagú zsűri - Csengery Kristóf, költő, zenekritikus, szerkesztő; Fábri Péter, író; Keresztury Tibor író, a Litera.hu főszerkesztője - már kiválasztotta az általuk legjobbnak ítélt nyolc kritikát, amelyek közül a közönség döntése alapján kerül majd ki a nyertes. A kritikákra 2014. június 1-jétől június 15-ig lehet szavazni a Müpa honlapján (www.mupa.hu).

2014.05.30
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon