Hirdetés

Rovat: Budapest

„Lehet véleményed!" címmel indította be új és formabontó kritikaírói programját a Magyar Színház, a Katona József Színház valamint a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház idén májusban.

2014.05.30
Rovat: Budapest

Orbán Viktor helyett Bognár Zsolt színművész, Kulka János egykori évfolyamtársa írt választ a színésznek a Kerényi-ügyben. Szerinte Kulkának el kellene fogadnia, hogy nem mindenki azt gondolja a művészetről, amit ő.

2014.05.30
Rovat: Budapest

Cseh komédia, francia vígjáték és Broadway-musical is szerepel a jövő évadban a budapesti Thália Színház műsorán: A hőstenor, a Hétköznapi őrületek, a Két szék között, a Félúton a fórum felé és a Ketten egyedül című előadást mutatják be.

2014.05.29
Rovat: Budapest

Jordán Tamás Kossuth-díjas színművész, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója személyes hangú nyílt levélben szólít a legszélesebb körű civil összefogásra annak érdekében, hogy október 23-a politikamentes népünnep legyen.

2014.05.29
Rovat: Budapest

Kulka János, a Katona József Színház társulatának tagja nyílt levelet írt a miniszterelnöknek Kerényi Imre múlt heti kijelentéseivel kapcsolatban, ebben azt kérdi Orbántól: meddig mehet el az Ön személyes megbízottja mások nyílt megbélyegzésében?

2014.05.26
Rovat: Budapest

A STEREO Akt új, Felülről az ibolyát című előadását, Boross Martin rendezését mutatja be május 29-én és 30-án a Trafó Kortárs Művészetek Háza.

2014.05.26
Rovat: Budapest

Prózai és zenés művek szerepelnek a Karinthy Színház 33. évadának műsorán: a jövő szezonban a Whisky esővízzel, a Nyitott ablak, az Aranyifjú és a Nemzeti drogéria című előadásokat láthatja a közönség.

2014.05.24
Rovat: Budapest

Felolvasószínházi előadással emlékezik a 100 éve született Tábori Györgyre a Vígszínház: a szerző Goldberg-variációk című művét a Házi Színpadon mutatják be pénteken.

2014.05.22
Rovat: Budapest

Az Illatszertár című darab akadálymentesített előadásán vehetnek részt szombaton a látásukban korlátozott érdeklődők a budapesti Centrál Színházban.

2014.05.22
Rovat: Budapest

Miért van bomba erősítve Mozart testére? Miért szögeznek puskát a színészek fejéhez és mit keresnek skizoidok a Budapesti Operettszínház színpadán? Ezekre a kérdésekre kaptunk választ, mikor a Mozart című musical castingján jártunk.

2014.05.17
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon