Hirdetés

Rovat: Budapest

Bizonytalan jogi és gazdasági helyzetére való tekintettel több előadását nem játssza február 22-ig a budapesti Bárka Színház.

2014.02.03
Rovat: Budapest

Jancsó Miklós búcsúztatásának jegyében telt a Magyar Filmkritikusok Díjának pénteki átadása, melyen Nagy Dénes rendezőt két kategóriában is kitüntették, Tarr Béla pedig életműdíjat vehetett át.

2014.02.02
Rovat: Budapest

Egy zseni ment el, aki mindent tudott a filmről, a történelemről, az országról - emlékezett Mészáros Márta Kossuth-díjas filmrendező a pénteken elhunyt Jancsó Miklósra.

2014.01.31
Rovat: Budapest

Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező.

2014.01.31
Rovat: Budapest

Huszti Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező lesz a 2014-es Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) díszvendége - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

2014.01.31
Rovat: Budapest

Lezárult hat Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő színház ellenőrzése: az Állami Számvevőszék (ÁSZ) szerint a vizsgált színházak teljesítették a közszolgáltatási szerződésben meghatározott célokat és feladatokat, ugyanakkor nem az előírásoknak megfelelően számolták el költségeiket.

2014.01.31
Rovat: Budapest

Színes programmal indul február 5-én a második alkalommal megszervezett Humorfesztivál; a Thália Színházban kabaré, bohózat, komédia, tragikomédia és stand-up is várja a közönséget.

2014.01.24
Rovat: Budapest

Életének 84. évében csütörtökön elhunyt Ferrari Violetta, az ötvenes évek egyik legnépszerűbb hazai színésznője - tudatta évfolyamtársa, Gordon Zsuzsa színésznő az MTI-vel.

2014.01.24
Rovat: Budapest

Tolnay Klári generációknak jelentette a művészet boldogságát - mondta a színművész születésének 100. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév csütörtök esti megnyitóján az Uránia Nemzeti Filmszínházban az emberi erőforrások minisztere.

2014.01.24
Rovat: Budapest

Meghallgatta a szakmai bizottság csütörtökön Eszenyi Enikőt, a Vígszínház jelenlegi igazgatóját, aki egyedüliként pályázott a színház vezetői posztjára. Az ülésről a városháza nem közölt részleteket. A Népszava úgy értesült: a bizottság többsége támogatta Eszenyi Enikő kinevezését.

2014.01.24
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon