Hirdetés

Rovat: Budapest

Ismét megrendezik az évadnyitó színházi korzót az Andrássy úton az autómentes hétvégén vasárnap. Ezúttal is gazdag programmal, zenés-táncos produkciókkal várják a közönséget, amely megismerheti a budapesti színházak műsorát és jegyeket is vásárolhat az előadásokra.

2013.09.20
Rovat: Budapest

Csúszik a budapesti Katona József Színház októberi bemutatója. Azonban az eredetileg meghirdetett programhoz képest eggyel több bemutatót tartanak idén: Ödön von Horváth A végítélet napja című darabját is műsorra tűzik.

2013.09.20
Rovat: Budapest

A magyar dráma napjára jelenik meg a Nemzeti Színház művészeti folyóiratának első száma: a Szcenárium című lapot a teátrum szombati nyílt napján mutatják be.

2013.09.20
Rovat: Budapest

Gobbi Hilda születésének 100. évfordulója alkalmából életmű-kiállítást rendez az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI): a tárlat megnyitóját szombaton, a magyar dráma napján tartják a Bajor Gizi Színészmúzeumban.

2013.09.20
Rovat: Budapest

Társulata budapesti, vidéki és külföldi fellépéseivel együtt rekord mennyiségű, összesen 570 előadást tartott az előző évadban a Budapesti Operettszínház - hangzott el a csütörtöki évadnyitó társulati ülésen.

2013.09.19
Rovat: Budapest

A magyar dráma napjáról emlékezik meg díjátadással egybekötve a Színházi Dramaturgok Céhe, valamint az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) szombaton a budapesti Katona József Színház Kamrájában.

2013.09.19
Rovat: Budapest

Folytatódik az új évadban a Független Thália Projekt (FTP). A tavaly útjára indított sorozat keretében a független társulatok előadásai teret kapnak a Thália stúdiószínpadain.

2013.09.18
Rovat: Budapest

A sokszínűség jegyében indul a második évad a fővárosi Bethlen Téri Színházban: családi nyílt nap, tánc-, báb- és gyerekszínházi programok, bemutatók, fesztiválok, kiállítások várják a közönséget.

2013.09.18
Rovat: Budapest

Nyílt napot tartanak a Nemzeti Színházban szombaton: épületlátogatás, jelmezpróba, koncertek, bábszínházi előadások, valamint a Zűrzavaros éjszaka és a Vitéz lélek című készülő produkció nyílt próbája várja a közönséget.

2013.09.17
Rovat: Budapest

Megtiszteltetés és szerte Európában rangot ad a Magyar Állami Operaházban dolgozni - mondta az MTI-nek Halász Péter karmester, a dalszínház megbízott főzeneigazgatója, aki új tisztségében a hétfői évadnyitón mutatkozik be hivatalosan a társulatnak.

2013.09.16
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon