Hirdetés

Rovat: Budapest

A tavalyi sikeres szabadtéri évnyitó után idén ismét lezárják az Andrássy út Magyar Állami Operaház előtti szakaszát, mert ma a közönség itt kísérheti figyelemmel a dalszínház Wagner 200 című eseményét.

2013.09.14
Rovat: Budapest

A Popfesztivál 40 című új előadás részleteivel, a Vígszínházról szóló versekkel, dalokkal, emlékek felidézésével várják a közönséget a színház nyílt napján szombaton. A VÍGnapon a színészek saját készítésű süteményeit is megkóstolhatják a látogatók és kedvezményes színházjegy- és bérletvásárlásra is lehetőség lesz.

2013.09.13
Rovat: Budapest

Bemutatót tart a Magyar Színház a magyar dráma napján, szeptember 21-én: Holdvilág és utasa címmel láthatja a közönség a Szerb Antal regénye nyomán született előadást.

2013.09.12
Rovat: Budapest

A Művészetek Palotája (Müpa) áttér az évados tervezésre és a tematikus programszerkesztésre. Az intézmény vezetője, Káel Csaba erről és a közeljövő kiemelkedő programjairól is beszélt az MTI-nek.

2013.09.11
Rovat: Budapest

Kiosztották a Városmajori Szabadtéri Színpadon nyári rendezett színházi szemle díjait: a beregszászi Liliomfi kapta a legjobb előadásnak és a legjobb rendezésnek járó elismerést.

2013.09.11
Rovat: Budapest

Tíz bemutatót tervez az idei évadban a Magyar Színház, ahol első premierként a Szerb Antal művéből született Holdvilág és utasa című darabot láthatja a közönség jövő szombaton.

2013.09.11
Rovat: Budapest

Váratlanul elhunyt Miklós Tibor dalszövegíró, fordító, a Rock Színház alapítója és igazgatója, a Magyar Zeneszerzők Egyesülete (MZE) elnökségi tagja. Az alkotót szombaton este 66 éves korában érte a halál - közölte az MTI-vel Hollós Máté, az MZE elnöke.

2013.09.10
Rovat: Budapest

Tizenegy bemutatóval várja második teljes évadában a közönséget a budapesti Rózsavölgyi Szalon. Szeptember 17-én tartják az első premiert, ez a 150 éve született Gárdonyi Géza előtt tiszteleg: kevéssé ismert regényéből, az Ábel és Eszterből Selmeczi Bea írt színdarabot.

2013.09.10
Rovat: Budapest

Utcabállal indul az évad a József Attila Színházban; szeptember 14-én délután az intézmény melletti Déryné közben a színház művészei egyebek mellett koncertekkel, beszélgetéssel, jelenetekkel és divatbemutatóval várják a közönséget.

2013.09.06
Rovat: Budapest

Élő legendákban és határokat feszegető zenés, táncos, színházi és cirkuszi produkciókban gazdag programsorozattal ünnepli fennállása 15. évfordulóját a Trafó Kortárs Művészetek Háza.

2013.09.05
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon