Hirdetés

Rovat: Budapest

Társulata budapesti, vidéki és külföldi fellépéseivel együtt rekord mennyiségű, összesen 570 előadást tartott az előző évadban a Budapesti Operettszínház - hangzott el a csütörtöki évadnyitó társulati ülésen.

2013.09.19
Rovat: Budapest

A magyar dráma napjáról emlékezik meg díjátadással egybekötve a Színházi Dramaturgok Céhe, valamint az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) szombaton a budapesti Katona József Színház Kamrájában.

2013.09.19
Rovat: Budapest

Folytatódik az új évadban a Független Thália Projekt (FTP). A tavaly útjára indított sorozat keretében a független társulatok előadásai teret kapnak a Thália stúdiószínpadain.

2013.09.18
Rovat: Budapest

A sokszínűség jegyében indul a második évad a fővárosi Bethlen Téri Színházban: családi nyílt nap, tánc-, báb- és gyerekszínházi programok, bemutatók, fesztiválok, kiállítások várják a közönséget.

2013.09.18
Rovat: Budapest

Nyílt napot tartanak a Nemzeti Színházban szombaton: épületlátogatás, jelmezpróba, koncertek, bábszínházi előadások, valamint a Zűrzavaros éjszaka és a Vitéz lélek című készülő produkció nyílt próbája várja a közönséget.

2013.09.17
Rovat: Budapest

Megtiszteltetés és szerte Európában rangot ad a Magyar Állami Operaházban dolgozni - mondta az MTI-nek Halász Péter karmester, a dalszínház megbízott főzeneigazgatója, aki új tisztségében a hétfői évadnyitón mutatkozik be hivatalosan a társulatnak.

2013.09.16
Rovat: Budapest

A tavalyi sikeres szabadtéri évnyitó után idén ismét lezárják az Andrássy út Magyar Állami Operaház előtti szakaszát, mert ma a közönség itt kísérheti figyelemmel a dalszínház Wagner 200 című eseményét.

2013.09.14
Rovat: Budapest

A Popfesztivál 40 című új előadás részleteivel, a Vígszínházról szóló versekkel, dalokkal, emlékek felidézésével várják a közönséget a színház nyílt napján szombaton. A VÍGnapon a színészek saját készítésű süteményeit is megkóstolhatják a látogatók és kedvezményes színházjegy- és bérletvásárlásra is lehetőség lesz.

2013.09.13
Rovat: Budapest

Bemutatót tart a Magyar Színház a magyar dráma napján, szeptember 21-én: Holdvilág és utasa címmel láthatja a közönség a Szerb Antal regénye nyomán született előadást.

2013.09.12
Rovat: Budapest

A Művészetek Palotája (Müpa) áttér az évados tervezésre és a tematikus programszerkesztésre. Az intézmény vezetője, Káel Csaba erről és a közeljövő kiemelkedő programjairól is beszélt az MTI-nek.

2013.09.11
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon