Hirdetés

Rovat: Budapest

A sokszínűség jegyében indul a második évad a fővárosi Bethlen Téri Színházban: családi nyílt nap, tánc-, báb- és gyerekszínházi programok, bemutatók, fesztiválok, kiállítások várják a közönséget.

2013.09.18
Rovat: Budapest

Nyílt napot tartanak a Nemzeti Színházban szombaton: épületlátogatás, jelmezpróba, koncertek, bábszínházi előadások, valamint a Zűrzavaros éjszaka és a Vitéz lélek című készülő produkció nyílt próbája várja a közönséget.

2013.09.17
Rovat: Budapest

Megtiszteltetés és szerte Európában rangot ad a Magyar Állami Operaházban dolgozni - mondta az MTI-nek Halász Péter karmester, a dalszínház megbízott főzeneigazgatója, aki új tisztségében a hétfői évadnyitón mutatkozik be hivatalosan a társulatnak.

2013.09.16
Rovat: Budapest

A tavalyi sikeres szabadtéri évnyitó után idén ismét lezárják az Andrássy út Magyar Állami Operaház előtti szakaszát, mert ma a közönség itt kísérheti figyelemmel a dalszínház Wagner 200 című eseményét.

2013.09.14
Rovat: Budapest

A Popfesztivál 40 című új előadás részleteivel, a Vígszínházról szóló versekkel, dalokkal, emlékek felidézésével várják a közönséget a színház nyílt napján szombaton. A VÍGnapon a színészek saját készítésű süteményeit is megkóstolhatják a látogatók és kedvezményes színházjegy- és bérletvásárlásra is lehetőség lesz.

2013.09.13
Rovat: Budapest

Bemutatót tart a Magyar Színház a magyar dráma napján, szeptember 21-én: Holdvilág és utasa címmel láthatja a közönség a Szerb Antal regénye nyomán született előadást.

2013.09.12
Rovat: Budapest

A Művészetek Palotája (Müpa) áttér az évados tervezésre és a tematikus programszerkesztésre. Az intézmény vezetője, Káel Csaba erről és a közeljövő kiemelkedő programjairól is beszélt az MTI-nek.

2013.09.11
Rovat: Budapest

Kiosztották a Városmajori Szabadtéri Színpadon nyári rendezett színházi szemle díjait: a beregszászi Liliomfi kapta a legjobb előadásnak és a legjobb rendezésnek járó elismerést.

2013.09.11
Rovat: Budapest

Tíz bemutatót tervez az idei évadban a Magyar Színház, ahol első premierként a Szerb Antal művéből született Holdvilág és utasa című darabot láthatja a közönség jövő szombaton.

2013.09.11
Rovat: Budapest

Váratlanul elhunyt Miklós Tibor dalszövegíró, fordító, a Rock Színház alapítója és igazgatója, a Magyar Zeneszerzők Egyesülete (MZE) elnökségi tagja. Az alkotót szombaton este 66 éves korában érte a halál - közölte az MTI-vel Hollós Máté, az MZE elnöke.

2013.09.10
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon