Hirdetés

Rovat: Budapest

Kabaré és bábelőadás, zenés mesejáték, valamint gyermekmuzsika és kamarazene szerepel a Bárka Színház július 26-án kezdődő, három hétvégén át tartó nyári programsorozatán az Orczy-kertben lévő Bárka Amfiteátrumban.

2013.07.13
Rovat: Budapest

Vizsgálatot indított a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Hujber Ferenc diplomájának ügyében, a színész ugyanis egy interjúban az állította, hogy hamis az érettségi bizonyítványa és a szakdolgozata plágium.

2013.07.09
Rovat: Budapest

Több mint 200 pályázó összesen 158 millió forint támogatást nyert a színházak és táncegyüttesek számára meghirdetett, kiemelt művészeti célok támogatását célzó pályázaton - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sajtóosztálya hétfőn az MTI-t.

2013.07.08
Rovat: Budapest

Öt nagyszínpadi és öt stúdiószínpadi bemutatót tervez a Nemzeti Színház a 2013/2014-es évadban, amely szeptember 27-én kezdődik Tamási Áron Vitéz lélek című drámájának premierjével - közölte a színház pénteken az MTI-vel.

2013.07.06
Rovat: Budapest

A Budapesti Music Center (BMC) működésének támogatásához 290 millió forintot csoportosítanak át a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból - olvasható a legutóbbi Magyar Közlönyben.

2013.07.04
Rovat: Budapest

Négy prózai bemutató, egy gyermekelőadás, egy vidéki és egy határon túli produkció is szerepel többek között a Játékszín jövő évi műsorán. A színház társulatához tizenegy új tag is csatlakozik - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

2013.07.04
Rovat: Budapest

Kipróbálhatják a lóvasutat, valamint a Víztornyot, a felújított nézőteret és a színpad feletti látványos tetőt is megtekinthetik szombaton az érdeklődők a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitása alkalmából szervezett nyílt napon.

2013.07.03
Rovat: Budapest

A Nemzeti Színház partnerként kezeli a vidéki színházakat - hangsúlyozta kedden Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház új igazgatója a Balatonfüredi Művészeti Hetek megnyitó ünnepségén, amely előtt a Nemzeti, a Veszprémi Petőfi Színház és a balatonfüredi önkormányzat együttműködési megállapodást írt alá.

2013.07.03
Rovat: Budapest

Kállai Ferenc, a nemzet színésze mellszobrának felavatásával kezdődött el vasárnap Budapesten a Nemzeti Színház gálaestje, amellyel az "Alföldi Róbert vezette öt évet" búcsúztatták el az évad utolsó napján.

2013.07.01
Rovat: Budapest

Július 4-én 14 órakor helyezik örök nyugalomra Kautzky Ervin színművészt a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben - közölte a család az MTI-vel.

2013.06.29
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon