Hirdetés

Rovat: Budapest

Nyolc premierrel várja nézőit az új évadban a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, amely szeptember 7-én rendezi meg ingyenes évadnyitó fesztiválját.

2013.08.22
Rovat: Budapest

Szeptemberben újra a vidéki színházaké a főszerep a Thália Színházban; a Vidéki Színházak Fesztiválján tizenegy teátrum mutatja be egy-egy előadását a budapesti közönségnek.

2013.08.21
Rovat: Budapest

Két, a társulat számára írt darabbal nyitja az idényt a Katona József Színház, ahol az idei évadban kilenc új bemutatót láthat a közönség.

2013.08.21
Rovat: Budapest

Megtartotta évadnyitó társulati ülését a budapesti Nemzeti Színház szerdán. Az eseményen az emberi erőforrások minisztere arról szólt, hogy a társulat nehéz feladat előtt áll, amelynek teljesítéséhez a kulturális kormányzat minden szükséges segítséget meg fog adni.

2013.08.21
Rovat: Budapest

Kedden, a nemzeti ünnepen délutántól éjszakáig dzsesszkoncertek hallhatók a Művészetek Palotájában a Zászlótérben és az Üvegteremben, valamint a ház előtt épített szabadtéri színpadnál. Az esti tűzijáték után olyan dzsesszmuzsika szól, amelyre akár táncolni is lehet.

2013.08.17
Rovat: Budapest

Elhunyt Vukán György Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas zongoraművész, zeneszerző, aki fogorvosként is komoly sikereket ért el. A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas zongoraművész, zeneszerző jövő héten lett volna 72 éves.

2013.08.13
Rovat: Budapest

Ma este rendezik meg az első Budavári Palotakoncertet. Ötventagú szimfonikus zenekar játszik, és a magyar operett neves művészei lépnek pódiumra. A budapesti operett világának modern és tradicionális elemei egyszerre elevenednek meg a színpadon.

2013.08.10
Rovat: Budapest

Összességében a magyar színházi támogatási rendszer nagyon átgondolt, a színházak és a közönség érdekeit szolgálja; ennek köszönhetően a magyar színházak és a magyar kultúra is biztonságban van - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára pénteken egy Gyulán tartott sajtótájékoztatón.

2013.08.03
Rovat: Budapest

Kilenc bemutatót tervez a Karinthy Színház a 32. évadában; a teátrum az ősszel induló szezonban megújuló nézőtérrel is várja a közönséget.

2013.08.02
Rovat: Budapest

Kiírta a pályázatot a Fővárosi Önkormányzat a Vígszínház és a Budapesti Operettszínház vezetésére, miután a jelenlegi vezetők mandátuma 2014 januárjában lejár.

2013.07.26
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon