Hirdetés

Rovat: Budapest

A Budapesti Music Center (BMC) működésének támogatásához 290 millió forintot csoportosítanak át a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból - olvasható a legutóbbi Magyar Közlönyben.

2013.07.04
Rovat: Budapest

Négy prózai bemutató, egy gyermekelőadás, egy vidéki és egy határon túli produkció is szerepel többek között a Játékszín jövő évi műsorán. A színház társulatához tizenegy új tag is csatlakozik - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

2013.07.04
Rovat: Budapest

Kipróbálhatják a lóvasutat, valamint a Víztornyot, a felújított nézőteret és a színpad feletti látványos tetőt is megtekinthetik szombaton az érdeklődők a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitása alkalmából szervezett nyílt napon.

2013.07.03
Rovat: Budapest

A Nemzeti Színház partnerként kezeli a vidéki színházakat - hangsúlyozta kedden Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház új igazgatója a Balatonfüredi Művészeti Hetek megnyitó ünnepségén, amely előtt a Nemzeti, a Veszprémi Petőfi Színház és a balatonfüredi önkormányzat együttműködési megállapodást írt alá.

2013.07.03
Rovat: Budapest

Kállai Ferenc, a nemzet színésze mellszobrának felavatásával kezdődött el vasárnap Budapesten a Nemzeti Színház gálaestje, amellyel az "Alföldi Róbert vezette öt évet" búcsúztatták el az évad utolsó napján.

2013.07.01
Rovat: Budapest

Július 4-én 14 órakor helyezik örök nyugalomra Kautzky Ervin színművészt a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben - közölte a család az MTI-vel.

2013.06.29
Rovat: Budapest

Vidnyánszky Attila bejelentette, hogy társulatával készen áll a Nemzeti Színház új korszakának megnyitására. Augusztus közepétől lehet jegyeket és bérleteket váltani a színház új évadának előadásaira, az idény Tamási Áron Vitéz lélek című drámájával indul a fővárosi teátrumban.

2013.06.28
Rovat: Budapest

A Világslágerek útján szlogent kapta a Budapesti Operettszínház következő évada, a közönség hat premiert láthat 2013-2014-ben.

2013.06.25
Rovat: Budapest

Búcsú gálaestre várják a közönséget a Nemzeti Színházban vasárnap: az évad utolsó napján színészek, írók, költők, zenészek köszönnek el a színház elmúlt korszakától.

2013.06.24
Rovat: Budapest

Mintegy húszperces tapssal búcsúztatta a közönség a Nemzeti Színház Alföldi Róbert nevéhez fűződő korszakát a társulat utolsó előadásán szombaton.

2013.06.23
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon