Hirdetés

Rovat: Budapest

A Kovács Lehel-Mórocz Adrienn színészházaspár nyerte az idei Pethes-Agárdi-díjat - tájékoztatta a Magyar Színházi Társaság az MTI-t.

2013.05.29
Rovat: Budapest

Rijekába (Fiume) utazik a Nemzeti Színház Tartuffe-előadása az Ivan Zajc Horvát Nemzeti Színház meghívására, az előadást a jövő héten kétszer mutatják be az adriai nagy kikötővárosban.

2013.05.29
Rovat: Budapest

Pályafutásáról, családjáról, a Nemzeti Színházban betöltött szerepéről és megvásárolt ellenzékről is beszélt Földes László (Hobo) az ATV Húzós című műsorában.

2013.05.29
Rovat: Budapest

A Katona József Színház, az Örkény István Színház és a Radnóti Miklós Színház közös, KÖR elnevezésű, középiskolások számára meghirdetett színházi vetélkedőjének döntőjét szombaton délután tartják a Katona József Színházban.

2013.05.29
Rovat: Budapest

Kilenc bemutatóval várják a közönséget a 2013/2014-es évadban az Újszínházban. A magyar szerzők darabjait játszó színházban Jókai Mór A bolondok grófja és Móricz Zsigmond Nem élhetek muzsikaszó nélkül című műve mellett Szabó Magda, Gyurkovics Tibor és Csurka István egy-egy darabját is műsorra tűzik.

2013.05.28
Rovat: Budapest

Életének 93. évében, hétfőn elhunyt Bárdy György Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész - közölte a Vígszínház az MTI-vel.

2013.05.27
Rovat: Budapest

Radnóti Miklós álomvilágába kalauzolja el a nézőket a költő életét versein és naplójegyzetein keresztül bemutató első színpadi mű: a RADNÓTI - Álmok két felvonásban című táncos előadás díszbemutatója kedden lesz a fővárosi RaM Colosseumban.

2013.05.27
Rovat: Budapest

Hosszú sorban álltak az érdeklődők a Nemzeti Színház jövő évadának nyitóelőadására szóló jegyekért, amelyeket Vidnyánszky Attila, a teátrum júliustól kinevezett igazgatója személyesen adott át leendő nézőinek a budapesti Vörösmarty téren vasárnap délután.

2013.05.26
Rovat: Budapest

A Nemzeti Színház júliustól kinevezett vezetője, Vidnyánszky Attila vasárnap délután maga árusította a jegyeket az első bemutatóra a budapesti Vörösmarty téren.

2013.05.26
Rovat: Budapest

Együttműködési megállapodást írt alá vasárnap a Magyar Állami Operaház és az UNICEF Magyar Bizottsága. Ókovács Szilveszter főigazgató és Bábel Tamás igazgató a megállapodást szimbolikusan gyermeknapon, az Erkel Színház gyermekelőadásának szünetében kötötte meg - tájékoztatta az Operaház az MTI-t.

2013.05.26
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon