Hirdetés

Rovat: Budapest

Átalakult, működik, a közjót szolgálja a hazai kulturális intézményrendszer - jelentette ki a kultúráért felelős államtitkár szerdán Debrecenben, a Fidesz Magyarország jobban teljesít rendezvénysorozatának negyedik, kultúrával foglalkozó állomásán.

2013.06.06
Rovat: Budapest

A Margitsziget kiürítése miatt elmarad a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra meghirdetett júniusi előadások közül a Verdi-Wagner nyitókoncert (június 14.), a Balkan Fanatik-est (június 15.), A Szabadság Napja (június 19.)és a Duna Karnevál Gála (június 21.) - közölte szerdán a Szabad Tér Színház.

2013.06.05
Rovat: Budapest

Gyertyagyújtással és koszorúzással emlékeznek Gobbi Hildára június 5-én, szerdán a színésznő születésének századik évfordulója előestéjén a Bajor Gizi Színészmúzeumban. Az eseményt a Gobbi Hilda-centenárium programsorozatának részeként rendezik meg.

2013.06.03
Rovat: Budapest

Évadzárót tartottak a Magyar Színházban hétfőn. Az eseményen Őze Áron, a színház igazgatója a Farkas-Ratkó-díjat és a Főnix-díjat, Fábry Zsuzsa, Iglódi István özvegye pedig a színész-rendezőről elnevezett emlékgyűrűt adta át.

2013.06.03
Rovat: Budapest

Komoly gondban van a Nemzeti Színház éléről június végén távozó Alföldi Róbert, ugyanis úgy tűnik, nem tudja kifizetni színészeit. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma április óta nem utal pénzt a teátrumnak. Nem véletlenül: az EMMI úszik az adósságban.

2013.06.02
Rovat: Budapest

A korábbi évek utazó színházi működése után újra állandó játszóhelyen működik a Vidám Színpad az óbudai Eurocenterben - közölte Straub Dezső igazgató csütörtökön az MTI-vel.

2013.06.01
Rovat: Budapest

A Kovács Lehel-Mórocz Adrienn színészházaspár nyerte az idei Pethes-Agárdi-díjat - tájékoztatta a Magyar Színházi Társaság az MTI-t.

2013.05.29
Rovat: Budapest

Rijekába (Fiume) utazik a Nemzeti Színház Tartuffe-előadása az Ivan Zajc Horvát Nemzeti Színház meghívására, az előadást a jövő héten kétszer mutatják be az adriai nagy kikötővárosban.

2013.05.29
Rovat: Budapest

Pályafutásáról, családjáról, a Nemzeti Színházban betöltött szerepéről és megvásárolt ellenzékről is beszélt Földes László (Hobo) az ATV Húzós című műsorában.

2013.05.29
Rovat: Budapest

A Katona József Színház, az Örkény István Színház és a Radnóti Miklós Színház közös, KÖR elnevezésű, középiskolások számára meghirdetett színházi vetélkedőjének döntőjét szombaton délután tartják a Katona József Színházban.

2013.05.29
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon