Hirdetés

Rovat: Budapest

Kilenc bemutatóval várják a közönséget a 2013/2014-es évadban az Újszínházban. A magyar szerzők darabjait játszó színházban Jókai Mór A bolondok grófja és Móricz Zsigmond Nem élhetek muzsikaszó nélkül című műve mellett Szabó Magda, Gyurkovics Tibor és Csurka István egy-egy darabját is műsorra tűzik.

2013.05.28
Rovat: Budapest

Életének 93. évében, hétfőn elhunyt Bárdy György Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész - közölte a Vígszínház az MTI-vel.

2013.05.27
Rovat: Budapest

Radnóti Miklós álomvilágába kalauzolja el a nézőket a költő életét versein és naplójegyzetein keresztül bemutató első színpadi mű: a RADNÓTI - Álmok két felvonásban című táncos előadás díszbemutatója kedden lesz a fővárosi RaM Colosseumban.

2013.05.27
Rovat: Budapest

Hosszú sorban álltak az érdeklődők a Nemzeti Színház jövő évadának nyitóelőadására szóló jegyekért, amelyeket Vidnyánszky Attila, a teátrum júliustól kinevezett igazgatója személyesen adott át leendő nézőinek a budapesti Vörösmarty téren vasárnap délután.

2013.05.26
Rovat: Budapest

A Nemzeti Színház júliustól kinevezett vezetője, Vidnyánszky Attila vasárnap délután maga árusította a jegyeket az első bemutatóra a budapesti Vörösmarty téren.

2013.05.26
Rovat: Budapest

Együttműködési megállapodást írt alá vasárnap a Magyar Állami Operaház és az UNICEF Magyar Bizottsága. Ókovács Szilveszter főigazgató és Bábel Tamás igazgató a megállapodást szimbolikusan gyermeknapon, az Erkel Színház gyermekelőadásának szünetében kötötte meg - tájékoztatta az Operaház az MTI-t.

2013.05.26
Rovat: Budapest

Az elsősorban fiatal színházi alkotók előadásait felvonultató TITÁNium Színházi Szemlére várja a közönséget a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban vasárnaptól a FÜGE Produkció; az fesztivál szerdai zárónapján a szemléhez kapcsolódó pályázat eredményhirdetését is megtartják.

2013.05.26
Rovat: Budapest

A Magyar Színházi Társaság elnöksége visszautasítja Kerényi Imre a Belvárosi Polgári Szalonban rendezett beszélgetésen elhangzott szavait. A Független Előadóművészeti Szövetség (FESZ) és a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) is tiltakozik a miniszterelnöki megbízott kijelentései ellen.

2013.05.24
Rovat: Budapest

Sajnálkozását fejezte ki csütörtökön Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház júliustól kinevezett vezetője, amiért nem igazította helyre Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a teátrum korábbi műsorára tett "igaztalan és bántó szavait".

2013.05.23
Rovat: Budapest

Írásbeli kérdést tett fel az MSZP Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy megtudja, a kormányfő szerint továbbra is alkalmas-e Kerényi Imre miniszterelnöki megbízottnak - közölte Lendvai Ildikó szocialista országgyűlési képviselő csütörtökön az MTI-vel.

2013.05.23
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon