Hirdetés

Rovat: Budapest

Évadzárót tartottak a Magyar Színházban hétfőn. Az eseményen Őze Áron, a színház igazgatója a Farkas-Ratkó-díjat és a Főnix-díjat, Fábry Zsuzsa, Iglódi István özvegye pedig a színész-rendezőről elnevezett emlékgyűrűt adta át.

2013.06.03
Rovat: Budapest

Komoly gondban van a Nemzeti Színház éléről június végén távozó Alföldi Róbert, ugyanis úgy tűnik, nem tudja kifizetni színészeit. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma április óta nem utal pénzt a teátrumnak. Nem véletlenül: az EMMI úszik az adósságban.

2013.06.02
Rovat: Budapest

A korábbi évek utazó színházi működése után újra állandó játszóhelyen működik a Vidám Színpad az óbudai Eurocenterben - közölte Straub Dezső igazgató csütörtökön az MTI-vel.

2013.06.01
Rovat: Budapest

A Kovács Lehel-Mórocz Adrienn színészházaspár nyerte az idei Pethes-Agárdi-díjat - tájékoztatta a Magyar Színházi Társaság az MTI-t.

2013.05.29
Rovat: Budapest

Rijekába (Fiume) utazik a Nemzeti Színház Tartuffe-előadása az Ivan Zajc Horvát Nemzeti Színház meghívására, az előadást a jövő héten kétszer mutatják be az adriai nagy kikötővárosban.

2013.05.29
Rovat: Budapest

Pályafutásáról, családjáról, a Nemzeti Színházban betöltött szerepéről és megvásárolt ellenzékről is beszélt Földes László (Hobo) az ATV Húzós című műsorában.

2013.05.29
Rovat: Budapest

A Katona József Színház, az Örkény István Színház és a Radnóti Miklós Színház közös, KÖR elnevezésű, középiskolások számára meghirdetett színházi vetélkedőjének döntőjét szombaton délután tartják a Katona József Színházban.

2013.05.29
Rovat: Budapest

Kilenc bemutatóval várják a közönséget a 2013/2014-es évadban az Újszínházban. A magyar szerzők darabjait játszó színházban Jókai Mór A bolondok grófja és Móricz Zsigmond Nem élhetek muzsikaszó nélkül című műve mellett Szabó Magda, Gyurkovics Tibor és Csurka István egy-egy darabját is műsorra tűzik.

2013.05.28
Rovat: Budapest

Életének 93. évében, hétfőn elhunyt Bárdy György Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész - közölte a Vígszínház az MTI-vel.

2013.05.27
Rovat: Budapest

Radnóti Miklós álomvilágába kalauzolja el a nézőket a költő életét versein és naplójegyzetein keresztül bemutató első színpadi mű: a RADNÓTI - Álmok két felvonásban című táncos előadás díszbemutatója kedden lesz a fővárosi RaM Colosseumban.

2013.05.27
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon