Hirdetés

Rovat: Budapest

Július elsejével felvételét kéri a Magyar Teátrumi Társaságba (MTT) a Nemzeti Színház - jelentette be Vidnyánszky Attila hétfőn az MTT Százhalombattán tartott közgyűlésén.

2013.05.06
Rovat: Budapest

A tervek szerint több mint tíz bemutatót tart a jövő évadban a Nemzeti Színház, amelyet júliustól Vidnyánszky Attila vezet. A leendő igazgató pénteki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: 14 új színész érkezik a társulathoz, amelynek jelenlegi 37 tagja közül 17-en maradnak a teátrumnál.

2013.05.05
Rovat: Budapest

A Budapesti Operettszínház művészei egyebek mellett dalparádéval és tánctanítással, a Városmajori Szabadtéri Színpad koncerttel, a József Attila Színház és az Újszínház a kulisszák titkainak megismerésével várja az érdeklődőket szombaton, a színházak éjszakáján Budapesten.

2013.05.04
Rovat: Budapest

A Madách, a Thália, a Centrál és a Vígszínház is készül szombaton a színházak éjszakájára: nyílt próbával, prózai- és zenés produkciókkal, vetítéssel, kvízműsorral, kabaréműsorral és színésztréninggel várják a közönséget.

2013.05.04
Rovat: Budapest

Lemond az Előadóművészeti Iroda Színházművészeti Bizottságának elnöki posztjáról Vidnyánszky Attila rendező, aki júliustól vezeti a Nemzeti Színházat. A leendő igazgató a kaposvári egyetemi osztályát viszont mindenképpen tovább viszi.

2013.05.04
Rovat: Budapest

Csaknem 1,3 milliárd forint állami támogatást nyertek a minősítéssel nem rendelkező, független előadó-művészeti szervezetek, a szabadtéri és a nemzetiségi színházak, valamint a zenekarok és az énekkarok.

2013.05.02
Rovat: Budapest

A kulturális rendszerváltás betetőzéseként az ágazat nemzeti intézményi koncepció kidolgozását kezdi el - mondta Halász János kultúráért felelős államtitkár kedden a Nemzeti Előadó-művészeti Érdekegyeztető Tanács (NEÉT) keddi budapesti ülésén.

2013.05.01
Rovat: Budapest

Különleges programokkal rendezik meg a Színházak éjszakáját szombat déltől vasárnap hajnalig: a Fővárosi Önkormányzat 14 színháza összesen száz produkcióval várja a közönséget.

2013.05.01
Rovat: Budapest

Május végére lezárulhat a Bárka Színház átadás-átvétele, így a jövő évadot már a Nemzeti Közszolgálati Egyetem részeként kezdhetik - mondta el az MTI-nek Seress Zoltán igazgató.

2013.04.29
Rovat: Budapest

Rendezőt keres az Újszínház Gyurkovics Tibor Kreutzer szonáta című komédiájához: Magyarországon élő vagy külhoni, rendezői diplomával rendelkező magyar szakember jelentkezését várják.

2013.04.26
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon