Hirdetés

Rovat: Budapest

Kilenc előadást láthat a budapesti közönség a határon túli magyar színházak szerdán kezdődő szemléjén a Thália Színházban.

2013.05.13
Rovat: Budapest

Csányi Sándor lesz a Thália Színház általános művészeti vezetője és a színművész látja el a továbbiakban Litkai Gergely feladatköreit is, aki az évad végével leköszön a Thália Kabaré művészeti vezetéséről.

2013.05.08
Rovat: Budapest

A kulturális államtitkárság őszre elkészíti a közösségi művelődési stratégiát, amelyet szakmai vitára bocsátanak - jelentette be Halász János, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kulturális államtitkára szerdán Debrecenben.

2013.05.08
Rovat: Budapest

A londoni West End és a New York-i Broadway után a Budapesti Operettszínházban mutatják be Kerényi Miklós Gábor igazgató rendezésében a többszörös Oscar-díjas film nyomán készült Ghost című musicalt. A kettős szereposztás premierjeit május 31-én és június 1-jén tartják.

2013.05.07
Rovat: Budapest

Július elsejével felvételét kéri a Magyar Teátrumi Társaságba (MTT) a Nemzeti Színház - jelentette be Vidnyánszky Attila hétfőn az MTT Százhalombattán tartott közgyűlésén.

2013.05.06
Rovat: Budapest

A tervek szerint több mint tíz bemutatót tart a jövő évadban a Nemzeti Színház, amelyet júliustól Vidnyánszky Attila vezet. A leendő igazgató pénteki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: 14 új színész érkezik a társulathoz, amelynek jelenlegi 37 tagja közül 17-en maradnak a teátrumnál.

2013.05.05
Rovat: Budapest

A Budapesti Operettszínház művészei egyebek mellett dalparádéval és tánctanítással, a Városmajori Szabadtéri Színpad koncerttel, a József Attila Színház és az Újszínház a kulisszák titkainak megismerésével várja az érdeklődőket szombaton, a színházak éjszakáján Budapesten.

2013.05.04
Rovat: Budapest

A Madách, a Thália, a Centrál és a Vígszínház is készül szombaton a színházak éjszakájára: nyílt próbával, prózai- és zenés produkciókkal, vetítéssel, kvízműsorral, kabaréműsorral és színésztréninggel várják a közönséget.

2013.05.04
Rovat: Budapest

Lemond az Előadóművészeti Iroda Színházművészeti Bizottságának elnöki posztjáról Vidnyánszky Attila rendező, aki júliustól vezeti a Nemzeti Színházat. A leendő igazgató a kaposvári egyetemi osztályát viszont mindenképpen tovább viszi.

2013.05.04
Rovat: Budapest

Csaknem 1,3 milliárd forint állami támogatást nyertek a minősítéssel nem rendelkező, független előadó-művészeti szervezetek, a szabadtéri és a nemzetiségi színházak, valamint a zenekarok és az énekkarok.

2013.05.02
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon